Познавате Петко Венелинов и Ярослава Павлова от хитовия сериал на

...
Познавате Петко Венелинов и Ярослава Павлова от хитовия сериал на
Коментари Харесай

Петко Венелинов и Ярослава Павлова – любов от пръв поглед

Познавате Петко Венелинов и Ярослава Павлова от хитовия сериал на bTV „ Скъпи наследници” – него като плейбой и обожател на нощния живот, а нея като майка, избрала селото пред града.

Любовната им история в действителния живот стартира с един сън на Ярослава.

„ Бях в един по-труден и по-различен интервал в живота си. И една вечер, по този начин се случи просто, сънувах едно лице, което не познавах. Не ми направи изключително усещане за какво би трябвало да сънувам непознато лице. Тогава репетирах едно зрелище със Стефка Янорова, споделих й на нея и тя сподели: „ Ами, открий това лице”. В самия сън той сподели нещо доста значимо, което в действителност в никакъв случай не е казвано до момента: „ Имаш 4 въпроса, на които мога да ти отговоря”. Звучеше малко необичайно и аз взех решение, че просто е плод на моето въображение”, описа тя.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Във „ Фейсбук” го видях. Тръгнах да диря посредством общи познати, няма и не мога да открия. И влязох в уеб страницата на НАТФИЗ и виждам премиера на „ Леонс и Лена” и тази руса глава, по същия метод застанала, както в съня! И напряко не знам, нещо доста странно”, добави Ярослава.

„ Хората да не вземат да помислят Ярослава за някаква луда, която е магьосница. Няма нищо необичайно в това, аз просто съм енигматична персона и някъде ме е видяла. Аз единствено я бях гледал някъде, не я познавах. Тя е много красива жена”, сподели на собствен ред Петко.

„ Проявих интерес, само че разбрах, че тя е в други обстановки. Но в последна сметка, щом се беше случило това нещо – да ме сънува, преди да се познаваме, аз нямаше по какъв начин това просто да го пропусна”, безапелационен е той.

И двамата акцентират, че е било обич от пръв взор.

А какво учат един от различен? Ярослава признава, че се учи на самообладание. „ Откакто се е родил Филип, това е главният ми, основният ми урок”, уточни тя.

Петко пък разкри, че Ярослава го учи на подреденост.

„ В един миг ми се стори, че той доста бързо порасна. На мен ми беше съзнателно в един миг да не би да го накарах прибързано да порасне”, споделя тя. „ Тя има поради това, че пристигна с Филип, а това беше за мен един доста скъп урок и с помощта на Филип аз бях много квалифициран за Маргита”, означи пък той. Затова и откакто е научил, че ще става татко, последвал 20-минутен танц на леглото.

Между баткото Филип и бебето Маргита също пламва братско-сестринска обич от пръв взор.

Ярослава призна, че дълго време не можела да каже на Петко „ Обичам те”, тъй като съгласно нея тази дума е незадоволителна. „ Дълго време му споделях „ неизмислената” дума на това, което усещам”, съобщи тя.

Петко пък е уверен, че си е намерил половинката. И към този момент са едно цяло.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР