Познавате ли ситуацията, когато чувствате апатия, изтощеност и депресия? Когато

...
Познавате ли ситуацията, когато чувствате апатия, изтощеност и депресия? Когато
Коментари Харесай

Знаците, че душата ни е изморена и как да я лекуваме

Познавате ли обстановката, когато чувствате незаинтересованост, изхабеност и меланхолия? Когато няма какво друго да вършиме, желае ли ви се да плачете или да се измъкнете от външния свят?

И това е половината проблем. Това са първичните признаци на изтощена душа, само че тя продължава да се уморява, а в това време губим витална сила. Има още няколко признака, че е време да излекувате душата си. 

Необяснима болежка

Нашият разум, тяло и душа са взаимосвързани. Така че, в случай че има дисбаланс в едно от тях, можете да го почувствате на равнището на другите. Ако изпитвате изцяло необясними главоболие, виене на свят, гадене, мигрена, напрежение, замъглено зрение, стомашно-чревни проблеми без медицински показания, обърнете внимание на душата.

Безпокойство и голословни офанзиви на суматоха

Често ли ви преследват тези усеща? Забелязвате, че в моментите, когато вършиме тези неща, които са ви носили наслада, в този момент те вдъхват боязън, безизходност. 

Трудности при решение на проблеми

Възходите и паденията в живота ни са естествени. Но като предписание, ние ловко се оправяме с всички трудности. Когато обаче душата се измори, нямаме задоволително сили даже за решение на обикновени задания.
7 признака, по които се познава, че носите СТАРА душа
Всички сме чували за термина „ остаряла душа “ и има най-различни теории за това какво тъкмо значи и каква е задачата на земя...
Прочети повече
Безсъние

Добрият и здрав сън е ключът към здравето. Когато пристигна моментът, в който просто не можете да заспите обикновено, да се събуждате през нощта и да изглеждате като панда заран, е време да обърнете внимание на положението на душата си.

Негативността се ускорява от разрушителни усеща

Когато душата се умори, всички отрицателни страсти са съпроводени от разрушителни усеща, като яд, неспокойствие, възмущение, мъка или даже ревнивост.

Физическо и прочувственото безсилие
Има цели 8 архетипа души – проверете каква душа притежавате
Ние сме души, облечени в човешки тела. Колкото повече живеем и прекосяваме през житейските провокации, толкоз по-лесно разбирам...
Прочети повече
В положение на стрес и тревога дишането става незадълбочено, заради което не усещаме цялостното количество нужната сила. Мускулите на тялото отслабват и всяко придвижване става мъчително. И това въобще не е мързел, това е същинската незаинтересованост на тялото

Силата на страстите

Всяка страст се възприема от нас с по-голяма активност. Дори и тези, които неведнъж сме изпитвали в предишното. Можем да плачем, да крещим, да бием стените с юмруци.

Как да излекуваме душата?

- Почивайте повече. В същото време изключете се от интернет, телевизия... Занимавайте се с изкуство, четене, изобразяване, пеене, танци, разходки на чист въздух.
Защо вашата ДУША е избрала ТОЗИ живот, с цел да се прероди
Според специалистите по езотерика и биоенергия ние, хората, сме способни да избираме къде да се родим и каква да е нашата орис. Има някол...
Прочети повече
- Правете йога, медитация, дихателни техники. 

- Детоксикирайте тялото си и пробвайте различни лечения: Аюрведа, Рейки, масаж.

- Не се критикувайте.

- Съсредоточете се върху дихателните извършения и техниките за заземяване.

- Помнете, че всяка душа е мощна и еластична, по тази причина елементарно може да схване всяка болежка, тъга и да просто да " избледнее ". Не си позволявайте да се изтощавате. Лекувайте се, не търсете аргументи да страдате!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР