Познавате ли жена Козирог? Ако не, вероятно след като прочетете

...
Познавате ли жена Козирог? Ако не, вероятно след като прочетете
Коментари Харесай

8 причини да имате до себе си жена КОЗИРОГ

Познавате ли жена Козирог? Ако не, евентуално откакто прочетете идващите редове, ще търсите бъдещата си партньорка по зодия. Тя може да ви даде уюта, за който мечтаете. Може да откри решение на всеки проблем, да се оправя с битови неприятности, да възнамерява и провежда.

Трудно се доверява, по тази причина би трябвало да сте търпеливи, само че най-после чакането ще си заслужава. Вижте още 8 аргументи, заради които дамата Козирог е най-хубава за връзка!

Тя може да взема решение проблеми – и не се опасява от тях. Ако изпаднете в неприятна обстановка, може да се обърнете към нея за съвет или решение. Тя постоянно изследва нещата, проучва, гледа от всеки ъгъл и си подготвя най-малко няколко аварийни проекта. Затова и постоянно съумява.

Тя ще бъде единствена – тя е вярна към колегата си, изцяло моногамна. Впуска се във връзката изцяло и се отдава на своята половинка. Ще направи по този начин, че за вас да бъде единствена, какъвто ще бъдете и вие за нея.

Тя носи топлота – щом се почувства обичана, нейното благополучие е просто заразително. Тя озарява всичко по пътя си. Внася топлота и уют в дома и към себе си. Просто няма да желаете да се отделите от нея, щом я видите в тази светлина.

Тя е постоянно до вас – постоянно на ваша страна, постоянно ваша поддръжка. Тя е любяща, сантиментална, вярна.

Тя ще ви изслуша – постоянно, когато имате потребност, без значение защо ви се приказва. Винаги, когато ви е тежко, тя ще бъде там, с цел да ви изслуша и поддържа както може. Ще даде съвет и мнение, ще ви покаже, че е подготвена да се застъпи за вас непременно.

Тя е буйна – нейните целувки са нещото, от което никой не може да се откаже, щом опита един път.

Тя изкарва парите си с труд – обича да има финансова самостоятелност и непоклатимост, цените парите, икономисва и умее да следи разноските си. Тя не се опасява от работа, тъй като по този метод може да реализира задачите си и живота, който желае да има и води. Материалното за нея не е равно на благополучие, само че парите са средство, което ѝ оказва помощ да бъде сполучлива и осъществена. Затова тя държи на своята кариера.

С нея в никакъв случай не е скучно – тя може да бъде нежна, сантиментална и грижовна, може да бъде и буйна държанка. С нея няма да ви е скучно, тъй като е подготвена постоянно да бъде друга и забавна. Точно това ще поддържа пламъка във вашето огнище и любовта ви мощна и пламенна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР