Познавате ли хора, на които може да доверите всичките си

...
Познавате ли хора, на които може да доверите всичките си
Коментари Харесай

Зодии, на които можете да имате доверие

Познавате ли хора, на които може да доверите всичките си секрети? Те просто излъчват успокоение и вдъхват доверие. Пред тях е елементарно да се откриете и е още по-лесно да се отпуснете и да говорите за нещата, които криете в душата си. Според астрологията, хората, на които може да доверите всичките си секрети, са от тези 3 зодии:
1. Скорпион 
 Зодиите, на които НИКОГА да не споделяте тайните си Зодиите, на които НИКОГА да не споделяте тайните си
Както има хора, на които може да разчитате изцяло да пазят тайните ви, по този начин има и такива, за които е доста мъчно да пазят споделената...
Скорпионите в действителност са едни от най-отдадените представители на зодиака. На тях може умерено да доверите тайните си и да сте сигурни, че ще ги отнесат в гроба. Интроспективен, спокоен и мистериозен един Скорпион в никакъв случай няма да опише тайните ви, с изключение на, в случай че първо не предадете доверието му и не разкажете неговите.

2. Риби
Подобно на Скорпионите, Рибите са сензитивен воден знак, на който можете да разчитате да се отнесе към вашите секрети, както би се отнесъл към своите - с внимание и прозорливост! Известни с това, че са безкористни, Рибите могат да изгубят себе си в услуга на другите, тъй че бъдете деликатни, когато изливате всичките си страсти върху тях. Те могат да бъдат извънредно съпричастни и мъчно да се отърсят от силата на някой различен.
 Тези зодии се обичат най-трудно Тези зодии се обичат най-трудно
Зодиакалният знак на вашия сътрудник разкрива доста за способността му да обича. Но връзката с някои зодии несъмнено не е лесна, тъй като...
 3. Лъв
Лъвовете са извънредно лоялни и надеждни другари. Понякога погрешно разказани като захласнати от себе си, Лъвовете в действителност се интересуват повече от другите хора, в сравнение с от себе си. Любимите им хора са тези, които ги поддържат живи и стимулирани и откакто един Лъв ви е пуснал в сърцето си, можете да бъдете сигурни, че постоянно ще останете там.  Същото важи и за тайните. Ако решите да споделите най-дълбоката си загадка с един Лъв, можете да сте сигурни, че никой различен няма да я разбере. Подобно на Скорпионите, Лъвовете няма да кажат на никого за тайните ви, в случай че не ги предадете първо.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР