Познаването на правилата за носене на мъжки часовници ще ви

...
Познаването на правилата за носене на мъжки часовници ще ви
Коментари Харесай

Как да носим часовника по най-добрия начин

Познаването на разпоредбите за носене на мъжки часовници ще ви помогне да избегнете неловки обстановки, а те важат за часовници, които са скъпи, евтини, ежедневни и публични. Дори и часовниците от Timedix , както и часовници Tommy Hilfiger се подчиняват на тези неписани правила

1. Носете часовника си на китката, която ви е комфортна

Старото предписание е постоянно да носите часовник на лявата китка. Не позволявайте традицията да диктува на коя ръка носите часовника си. Носете го там, където ви е най-удобно.

2. Никога не носете водоустойчив часовник с костюм

Това, че Джеймс Бонд го направи, не значи, че би трябвало и вие да постъпвате по този начин. Джеймс Бонд е разузнавач, който може да скочи в реката във всеки миг. Доколкото можем да разберем, той е единственият, който би трябвало да носи водоустойчив часовник. Водоустойчивите часовници са обемисти, не се вписват добре под сакото на костюм и са индикативен знак, че не сте осведомени с разпоредбите за носене на часовник. По същия метод, по който не бихте носили слънчевите очила през нощта, оставете часовника за гмуркане за ежедневното си облекло.

3. Носете мрачно с мрачно и ярко със ярко

Ако сте на открито денем, помислете за по-светъл цвят часовник като бяло или кремаво. През нощта, обаче, се концентрирайте върху по-тъмните циферблати като черно, сиво или кафяво. Точно както смокингът е за вечерно облекло и не бихте го носили за брънч, тъмният часовник би трябвало да бъде на китката ви през нощта, а не в 9 ч. сутринта.

4. Избегнете следствията от непрекъснатото поглеждане на часовника

Въпреки че страхотният часовник е един от върховите аксесоари на мъжа, непрекъснатото поглеждане може да има някои негативни обществени последствия, даже в случай че това е точната причина да го носите!

Ако сте на среща, на аудиенция или на обществено събитие, не поглеждайте часовника си натрапчиво пред други хора. Точно както е жестоко да проверявате телефона си в кино или ресторант. Проверката на часовника ви демонстрира, че имате други неща в мозъка си, неща, които имат преимущество пред актуалната ви компания.

5. Съчетавайте часовника си с тоалетите по подобаващ метод

Опитайте и съпоставете типа на часовника, който носите, с активността, в която участвате всеки ден. Ако не сте сигурни какво ще вършиме, съчетайте го с вашия избор на облекла - спортни часовници със спортно облекло, първокласни часовници с бизнес облекло или елементарен Timex Weekender с плажно облекло.

Ако сте поканени на публично събитие или събиране и дрескодът изисква черна вратовръзка, отношението се е трансформирало по отношение на носенето на часовника. Исторически се счита за неучтиво да носите часовник, само че разпоредбите във връзка с черната вратовръзка към този момент са по-либерални, с цел да се позволи носенето на елементарен часовник с чернен циферблат и каишка, в случай че решите. Джобният часовник е опция. За рядкото събитие с бяла вратовръзка традицията изисква въобще да не носите часовник.

6. Възхищавайте се на другите мъжки часовници от разстояние

Точно както в никакъв случай не бихте докоснали портфейла на различен мъж, не рискувайте да извършите това и с часовника му. За доста мъже часовникът е единственото украшение, което имат или носят, и се гордеят с това, че го пазят без прахуляк, без пръстови отпечатъци и добре гладък. Съвсем добре е учтиво да поискате да видите нечий часовник, само че не очаквайте той да го смъкна от китката си. Ако въпреки всичко предложи, не се колебайте да приемете, само че се пробвайте да бъдете допустимо най-внимателни. Никога не го поставяйте върху твърда повърхнина, където може да се надраска.

7. Големият часовник

За последните няколко години големите часовници се трансфораха в предписание за мъжкия жанр. Тази известна наклонност служи единствено за една цел: крещи за внимание. Голям часовник на тънка китка унищожава пропорциите на цялото ви облекло и просто не се „ вписва “ добре в стилно комбинираното облекло.

 

 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР