Познаваме Марти покрай работата й – тя е на 27

...
Познаваме Марти покрай работата й – тя е на 27
Коментари Харесай

Girl On The Go: Мартина Върбанова

Познаваме Марти около работата й – тя е на 27 и се занимава с маркетинг и с ивент мениджмънт. Но по-важното е, че е постоянно усмихната и блага и че наличието й стремително бързо те зарежда.

Да, тъкмо като на фотосите е – почитателите й в Инстаграм харесват както постоянно настоящия й стайлинг, по този начин и позитивното й лъчение. Мартина е красиво градско момиче с нюх към модата, обич към пътуванията и интерес към интериорния дизайн. Истински обаче я откроява това, че е в действителност безпределно привлекателен човек.

 Girl On The Go: Мартина Върбанова

Освен това, харесваме доста това, че се стреми да бъде потребна с постовете си и да споделя шопинг находки, налични фешън хрумвания, готини места в и отвън България. Ако я последвате в обществената мрежа, подсигуряваме, че ще имате постоянно своята дневна порция фешън и начин на живот ентусиазъм, което ви зарежда като слънчева батерия. Точно както направи с нас днешният диалог с нея.

В момента сме под к арантина – по какъв начин запълваш времето си?

Вече втора седмица работя от у дома и бюти тоалетката ми се трансформира в бюро. Преди да стартира работа, чета по 1-2 глави от книгата “Мисли и забогатявай ” . В 18:00 си пущам лайв подготовка в Instagram и по-късно се давам награда с нещо вкусно и сериал по Netflix . Вмествам и диалози с другари в тази „ динамична “ стратегия.

 Girl On The Go: Мартина Върбанова

По какъв метод поддържаш обществените си контакти?

Благодарение на това, че не преставам да работя, всекидневно подкрепям контакт с екипа си. Освен това, съм в непрекъсната връзка с приятелите ми тук и в чужбина и диалозите по Фейсбук и Facetime са част от графика ми за деня.

Успяваш ли да намериш мотивация да спортуваш вкъщи? Ако да – какво?

Да, изключителното състояние даже ме стимулира да упражнявам още повече. За мен тренировките са наложителни, най-малко 2 пъти в седмицата. Сега упражнявам у дома съвсем всеки ден по един час до момента в който виждам лайв тренировки или видеа в YouTube.

Има ли нещо, за което все не ти доближава време, тъй че ще го свършиш в този момент?

Да, в този момент чета повече книги и виждам сериали. Освен това, ползвам нови способи на образуване на стаята ми, които имах хрумвания от известно време насам.

 Girl On The Go: Мартина Върбанова

Как започва един твой характерен работен ден?

Събуждам се в 08:00 и преминавам към утринната ми бюти рутина. Пия кафе и си давам сред 5 и 15 мин. за обществените мрежи, а по-късно чета книга и към 09:00-09:30 часа стартирам работа.

Кои са първите бюти артикули, към които посягаш заран?

Първата ми стъпка е почистващ лосион, който нанасям на лицето с гумена гъба, която ексфолира и масажира кожата. След това е време за лосиона, който защищава от въздействието на синята светлина, хидратиращ крем за лице и за зоната към очите.

Перфектната закуска?

Купичка с кисело мляко, мюсли с мрачен шоколад, банан и ягоди.

Кои са най-важните детайли в дамския дрешник напролет съгласно теб?

През пролетта най-важните детайли са пастелните цветове! Пролетта е хубав сезон, в който природата се пробужда и ни въодушевява с нежните си нюанси. За това и в моя пролетен дрешник се намират цветове като бледорозово и небесносиньо. Задължителен чифт обувки са маратонките, които вършат дългите разходки още по-приятни.

 Girl On The Go: Мартина Върбанова

От къде пазаруваш най-често?

Пазарувам главно от физически магазини, без значение дали са за първа или втора ръка. Посещението им ми доставя същинско наслаждение и както Кари Брадшоу е споделила “Шопингът е моята кардио подготовка ”.

Вземаш ли облекла назаем?

Да, нали за това са сестрите? 

Любими обувки сега?

Пиша този отговор, до момента в който на открито е отрупано със сняг. За това би трябвало да избера кожените ми ботуши, високи до коляното.

Бижу, с което съвсем не се разделяш?

Сребърните ми обици, подарък за 25-тия ми рожден ден от доста безценен за мен човек.

Най-странното нещо в чантата ти?

Матиращи листчета за лице.

 Girl On The Go: Мартина Върбанова

Крем за лице?

Независимо от марката, би трябвало да е хидратиращ и да съдържа най-малко 20 SPF.

Продуктите ти за коса?

В момента употребявам шампоан с чесън срещу косопад и за напредък, както и подхранваща маска. Преди сушене и оформяне, постоянно нанасям термозащита (доволна съм от крема на Polina Sofia x Brave New Hair), а по-късно идва ред на течните кристали.

Най-идиотската ти покупка?

Един цялостен бански от ebay, който се класира за поредицата “Expectations vs reality ”.

Нещата, в които съгласно теб си коства да се влагат повече пари?

Връхни облекла, чанти, обувки, козметика и техника.

Любимата ти фешън униформа, когато пътуваш?

Кожено яке, спортно-елегантен панталон, тениска и маратонки. А изискването е с всяка дреха да мога да основа други тоалети.

А има ли тренд, който не можеш да понасяш?

Не можех да претърпявам тренда с biker shorts предходната пролет, само че ето, че към този момент го схващам и даже упражнявам с такова клинче.

Къде в София можем да те срещнем най-често в свободното ти време?

На апетитен брънч с приятелки или в някой мол, където акцентирам на “кардио тренировките ”.

Какъв е твоят съвършен уикенд?

Перфектният уикенд е микс от наспиване, извършване на оптимално доста задачки за малко време, снимане на фрагменти за Instagram, най-малко една брънч-среща и вечерно излизане за чаша вино или коктейл.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР