Познаваме Лора Капустина от петия сезон на MasterChef, където 27-годишното

...
Познаваме Лора Капустина от петия сезон на MasterChef, където 27-годишното
Коментари Харесай

Десерти, приготвени на високи токчета

Познаваме Лора Капустина от петия сезон на MasterChef, където 27-годишното момиче от Добрич остана на крачка от успеха. Докато стигна до него, тя беше във всевъзможни обстановки - видяхме я по какъв начин изпада до дъното на предаването (черната престилка), след което толкоз мощно се оттласкваше от него, че ставаше капитан на един от съревноваващите се тимове.

През всичко това Лора мина с цената и на много мощни страсти - нещо, изцяло естествено, тъй като тя самата счита себе си за доста прочувствен човек. Подреден - също. А и двете качества отдава на зодията си - рак.

Толкова обича реда, че приятелят ѝ Иван се майтапи с нея, че наподобява на Моника от " Приятели ". Доказателството, че има нещо правилно в сравнението е и репликата ѝ, че " няма късмет да си легна вечер, в случай че не съм измила чиниите. "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Lora Kapustina на Апр 10, 2019 в 1:06 PDT

Но с изключение на всичко да е подредено, Лора обича и фамилията, и приятелите си. След тях по скалата на любовта се подреждат котките, книгите и пътуванията. Затова е много евентуално да я забележим по какъв начин гали някое коте на улицата.

Като отрицателна линия от характера си Лора регистрира непостоянството. " Понякога кипя от сила и хрумвания и ми се желае да имах най-малко шест ръце, с цел да мога да свърша всичко, което желая. Ентусиазирам се бързо, само че от време на време също по този начин бързо се изпарява и желанието ми. "

С ястията си в MasterChef Лора заслужи не един или два пъти похвалите на журито. Преди време обаче въобще не си е давала сметка, че ще поеме по пътя на кулинарията. Научила се е да готви от нужда, " тъй като да си поръчваш храна всяка вечер не е изключително преференциално ". И по този начин ден след ден Лора стартира да изпитва все по-голяма приятност от приготвянето на храна.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Lora Kapustina на Ное 22, 2018 в 3:43 PST

Едва преди към година осъзнава, че множеството избори и дейности в живота ѝ са били направени, тъй като по този начин е трябвало или тъй като някой го е очаквал от нея. Но не и тъй като самата тя ги е желала. Така е стигнала до извода, че нещо ѝ липсва. " Уж всичко беше наред, само че не се усещах щастлива. "

След дълъг размисъл какво би ѝ носило най-голямо задоволство, Лора стига до концепцията за High Heels Baking, кулинарния ѝ блог. Него тя счита за място (макар и виртуално) единствено за себе си, където споделя нещата, които я вълнуват.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Lora Kapustina на Фев 26, 2019 в 5:35 PST

А в блога ще открием както нейни обичани предписания, които се старае ни убеди, че са лесни за подготвяне, по този начин и разкази за пътешествия ѝ. Името High Heels Baking е измислено от другар на Лора - съвсем незабавно откакто му споделя концепцията си.

Казва, че е влюбена в света на изкуството, без значение дали става дума за снимка, изобразяване, храна и така нататък Ето за какво в блога ѝ кулинарията и фотографията вървят ръка за ръка. И, да, не мисли, че това в миналото ще се промени.

А високите токчета... те са знак на свободата. Затова и са част от блога.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Lora Kapustina на Авг 2, 2018 в 3:32 PDT

На какъв принцип избирате рецептите за блога?

Това е един доста прелестен и натурален развой за мен. Понякога се въодушевявам от някъде - цвят, мирис, усет, или пък запитвам почитателите ми в обществените мрежи какво желаят да видят. Ястията са авторски прочит на типичен предписания. Не се пробвам да открия топлата вода, само че с времето съм схванала, че имам особени желания. Не обичам да хапвам какво да е, по тази причина постоянно трансформирам нещо в рецептата.

Защо предпочитате десертите?

Защото за десертите се изисква най-голямо самообладание. Първо - човек би трябвало да е доста акуратен с грамажите. И второ - би трябвало самообладание и доста спокойна ръка, когато се декорират.

Кой тогава ви е обичан?

Новият! Правила съм доста десерти и истината е, че когато опитам нова рецепта, тогава се вълнувам и най-вече. Притеснението дали ще се получи, по какъв начин ще наподобява, дали усетът ще се хареса, страстите към всичко - това е обичаната ми част.

На кой от предходните спечелили от предаването симпатизирате?

За мен, като фен, Божана Кацарова е най-категоричният облик, който свързвам с купата MasterChef. Харесах я още от кастингите. Спомням си по какъв начин влезе като вихър от страсти с удивителен многокомпонентен десерт и аз си споделих: " Това е индивидът! "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР