Познаваме Ивайло Захариев от изявите му в театъра и в

...
Познаваме Ивайло Захариев от изявите му в театъра и в
Коментари Харесай

Ивайло Захариев и любимите му роли

Познаваме Ивайло Захариев от изявите му в театъра и в телевизионни и кино продукции. Но до този миг най-емблематичната му роля си остава тази на Мартин от сериала " Под прикритие ". Това, което не знаем за Ивайло, а съгласно него би трябвало, е, че доста цени приятелите си.

" Въпреки всичко не съм се трансформирал по отношение на тях, а и те доста ми оказват помощ в тази тенденция - да бъда себе си, да не се възгордявам ". Към нещата, които не знаем за него, той прибавя, че е почтен, спокоен и огромен оптимист.

Кои са сполучливите му функции Ивайло Захариев оставя на нас, публиката, да преценим. Тези, които с удоволствие споделя с нас, са обичаните му.

" Сред тях са ролята ми в пиесата " Железният светилник ", която поставихме в театъра във Велико Търново. " Присърце Ивайло също по този начин приема изявите си в " Хотел сред тоя и оня свят ", а повода е доста елементарна: " Харесвам функции, в които животът на героя се обръща на 180 градуса в процеса на действието. "

 Снимка 379284

Ето за какво към този момент упоменатата роля на Мартин също попада в този лист, където можем да открием и един филм - " Номер Едно " (2011 г). След като е натрупал опит както в киното, по този начин и в театъра го питаме кое от двете съставлява най-голямо предизвикателство за него.

А той непосредствено ни дава отговор - " Може би киното, тъй като изисква повече централизация на мига, повече точност, а в това време може да те сложи пред по-големи провокации ".

И тъй като отворихме дума за кино няма по какъв начин да минем и без въпроса с кой холивудски артист би желал да взе участие във филм. " Не бих отказал на Клинт Истууд, Дензъл Уошингтън, Том Круз и Киану Рийвс, тъй като вършат доста атрактивни филми ", безапелационен е Ивайло.

Няма артист, на който би отказал, само че пък е сигурен, че не желае да взе участие в продукция, сходна на " Женени с деца ". Така отваряме дума и за последния филм с негово присъединяване " Южни ветър ".

 Снимка 379286

" Ролята е много друга от досегашните ми, тъй като играя момче, което се е отдало на живота в най-свободния му тип - опиати, алкохол. Това го довежда до неуместно решение, което му коства доста. Радвам се, че изиграх нещо друго от това, което съм играл до момента ".

Всеки, който е гледал Ивайло Захариев, било по малкия екран или в театъра, няма по какъв начин да не забележи, че артистът се намира в отлична физическа форма. " Спортувам най-малко 4-5 пъти в седмицата ", споделя Ивайло.

Но тренировките му не се изчерпват с посещаване на фитнес залата, тъй като желае в разнообразни моменти тялото му да може да откликва на другите потребности на специалността му. " Веднъж би трябвало да съм устойчив, различен път пък да мога да направя някое по-акробатично осъществяване. Просто виждам да съм в кондиция ".

Добрата форма му оказва помощ и на футболния терен. Едва преди седмица Ивайло Захариев беше част от благотворителния мач сред събирателен тим от артисти и ПФК " Берое ".

 Снимка 379277

Защо приехте да участвате в мача против ПФК " Берое " (освен тъй като е благотворителен)?

Мотивира ме опцията да се забележим с сътрудниците в една друга конюнктура. С някой съм играл, с други не. Различно място за среща е просто. Щом е нещо без режисьор и без декори постоянно желая да го създадем.

Имат ли актьорите място на футболния терен?

В сходен вид другарски срещи несъмнено мога да кажа, че имат. Тогава и публиката се забавлява в допълнение, когато има някой, който не цели да вкарва просто голове, а да се забавлява.

Кой е най-хубавият футболист измежду актьорите?

Мога да кажа за тези, с които към този момент играх. Определено съгласно мен това е Станимир Гъмов. Мартин Гяуров също изпъква, както и Любо Кънев. Тези тримата бих номинирал.

Какво още да чакаме от Вас в бъдеще?

Освен премиерата на " Южни ветър " чакам да обявим премиерна дата на новия театър, в който вземам участие, под режисурата на Ники Априлов - " Пеперуди, пеперуди ".

Иначе има кино план, в който чакам да се включа напълно скоро, само че не мога да кажа нищо повече за него на този стадий.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР