Познаваме Иванка Тръмп най-вече като дъщерята на милиардер, която по

...
Познаваме Иванка Тръмп най-вече като дъщерята на милиардер, която по
Коментари Харесай

Семейната идилия на Иванка Тръмп

Познаваме Иванка Тръмп най-много като дъщерята на милиардер, която по стичане на събитията стана консултант на същия този милиардер, скоро откакто бе определен за американски президент.

Освен упоритостите си за политическа кариера и своята убеденост, че може да се оправи с всичко, Иванка има и още нещо, с което доста се гордее - своето семейство.

От близо 11 години тя е омъжена за Джаред Къшнър , който сега е старши консултант на тъста си Доналд Тръмп. Двамата имат три деца и като доста други фамилии, привикнали да живеят на бързи обороти, в последните месеци откриха доста повече време, което да прекарат дружно.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ivanka Trump (@ivankatrump) на Юли 5, 2020 в 5:08 PDT

Това се вижда и по профила на Иванка в Instagram. Ако до неотдавна там тя публикуваше най-вече фрагменти от свои обществени изяви и начинания, в които е взела присъединяване, в този момент доминират тези със брачна половинка и децата й .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ivanka Trump (@ivankatrump) на Юли 5, 2020 в 12:52 PDT

От фотосите виждаме и че петимата сa прекарали един непретенциозен, само че занимателен уикенд по случай 4 юли. Някъде измежду природата фамилията се забавлява с лов на риба и езда. Разбира се, позирането за фамилния албум и обществените мрежи също е измежду наложителните занимания, предава Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ivanka Trump (@ivankatrump) на Юли 5, 2020 в 5:31 PDT
 Мелания Тръмп, Иванка Тръмп и прякорите, с които двете си приказват
Тайните прякори на Мелания и Иванка Тръмп

Специална връзка

За последно видяхме Иванка Тръмп един до друг с татко си в Белия дом в края на предишния месец. А малко по-късно тя споделя своята позиция за носенето на маски, която е противоположна с тази на президента, само че е същата като на Първата дама - че това е належащо и всеки би трябвало да го прави.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ivanka Trump (@ivankatrump) на Юли 1, 2020 в 5:47 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР