Познаваме ги с успехите им в киното и музиката, но

...
Познаваме ги с успехите им в киното и музиката, но
Коментари Харесай

6 знаменитости, които са работили като стриптийзьори

Познаваме ги с триумфите им в киното и музиката, само че преди да пробият в шоубизнеса, на доста звезди им се е налагало да правят надалеч по-непривлекателни неща. Някои от тях даже са били екзотични танцьори в клубове, с цел да се устоят.

Запознайте се със звездите, които в миналото са работили като стриптийзьори/стриптийзьорки:

Чанинг Тейтъм . Известният филм " Magic Mike ", в който взе участие Тейтъм, е ненапълно основан на неговия персонален опит като стриптийзьор. Актьорът е споделял в изявленията, че не се срами от предходната си работа, само че и тя не му липсва.

Карди Би. Рапърката неведнъж е споделяла, че се е издържала посредством стриптийз и това ѝ е помогнало да завоюва парите, нужни за старта на музикалната ѝ кариера.

Кортни Лав. Преди да се омъжи за Кърт Кобейн, певицата и актриса разхвърляла облекла по клубовете.

Хавиер Бардем. Испанският артист е бил стиптийзьор за малко, когато бил изпаднал в неприятна финансова обстановка.

Крис Прат. Днес артистът от " Джурасик свят " и " Отмъстителите " изкарва милиони, само че като млад му се налагало да се захваща с разнообразни специалности, с цел да изкарва пари. Сред тях била и тази на стриптийзьор, въпреки че я правил за много малко.

Лейди Гага. Певицата учила в университет, само че го напуснала, с цел да преследва музикална кариера. Нещата обаче не се случили незабавно и се наложило денем да работи като сервитьорка, а през нощта - като стриптийзьорка.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР