Познаваме Джеймс Кордън от безбройните му появи във вечерното му

...
Познаваме Джеймс Кордън от безбройните му появи във вечерното му
Коментари Харесай

Защо Джеймс Кордън се е държал грубо със сервитьор

Познаваме Джеймс Кордън от безбройните му появи във вечерното му шоу като извънредно занимателен човек. Но даже той от време на време може да бъде в неприятно въодушевление.
 Джеймс Кордън, Кийт Макнали, Balthazar и за какво телевизионният водещ получи възбрана да посещава нюйоркски ресторант
Кой назова Джеймс Кордън " ужасяващ гадняр "

С какво водещият разгневи един ресторантьор

Доказа го случката от предходната седмица, когато Кийт Макнали в с ядосан пост в профила си в Instagram забрани на Кордън да стъпва в ресторанта му Balthazar в Ню Йорк. След извършен диалог сред двамата томахавката бе заровена и Кордън още веднъж приветстван в Balthazar.

Но тъй като е обществена персона и водещ на едно от най-гледаните вечерни шоута в Съединени американски щати, комикът нямаше по какъв начин да не изясни цялата обстановка. В The Late Late Show той сподели, че реакцията му е била подбудена от алергия, която брачната половинка му има.
 Снимка 592466

Това изяснява и за какво е върнал омлета с жълтъци, в който е имало следи от белтък. Джеймс Кордън разяснява, че брачната половинка му е обяснила на сервитьора, че има сериозна алергия. И когато храната им е пристигнала, в нея е имало нещо, от което тя е била алергична.

Водещяит твърди, че без даже да я пробва, брачната половинка му е върнала поръчката. Но и вторият път сервитьорът е донесъл същото ядене, което тя не може да употребява. Тогава, зависим на страстите, той е направил саркастичния коментар, че индивидът, който ги обслужва, не може да си прави работата.

Нещо, за което съжалява, тъй като схваща какъв брой сложна и предизвикателна е работата на сервитьорите, тъй като самият той е работил като подобен в продължението на години, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР