Познаваме Чарлийз Терон от филми като Ханкок (2008 г.), където

...
Познаваме Чарлийз Терон от филми като Ханкок (2008 г.), където
Коментари Харесай

Новите предизвикателства пред Чарлийз Терон

Познаваме Чарлийз Терон от филми като " Ханкок " (2008 г.), където си партнираше с Уил Смит , от " Лудият Макс: Пътят на яростта " (2015 г.), там пък беше един до друг с Том Харди . Видяхме я и " Бързи и гневни 8 " (2017 г.), където концентрацията на звезди е внушителна. Разбира се, зад тила си тя има доста други продукции, които също се радват на триумф.

 Как и за какво Чарлийз Терон надебеля фрапантно
Как и за какво Чарлийз Терон надебеля фрапантно

Драматична смяна

Една от последните вести към нея е, че ще се завърне в облика на може би най-опасната и секси русокоска Лорейн. Точно по този начин, при започване на месеца тя разгласи, че е почнала работа по основаването на " Атомна русокоска 2 " .



Тъй като работата по кино лентата е в прекомерно начален стадий, към момента няма информация по кое време ще излезе по кината. Според The Hollywood Reporter, Чарлийз Терон ще стартира работа и по различен забавен план, който ще бъде обвързван с един от свадите със полово принуждение.

 Порокът на Чарлийз Терон
Порокът на Чарлийз Терон

По какво си пада актрисата

Актрисата ще изиграе някогашната водеща от Fox News - Мегън Кели , която през 2016 година упрекна изпълнителния шеф на малкия екран Роджър Ейлс в полов тормоз. Тогава тя бе подкрепена и от други дами, които излязоха и застанаха зад нея.

 Звезди, които са се разделили с косата си
Звезди, които са се разделили с косата си

Заради роля във филм и други екзистенциални правила

Кели беше водещ на едно от най-гледаните излъчвания по малкия екран - The Kelly File. Почти незабавно след абсурда Ейлс беше заставен да напусне малкия екран, а през май предходната година той умря.

И с цел да не останем с усещане, че въпреки всичко Чарлийз Терон мързелува, дано напомним, че сега взе участие и в фотосите на комедията Flarsky , която се чака да излезе при започване на 2019 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР