Познавам Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли

...
Познавам Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Васил Божков е сериен изнасилвач! Насилил е стотици жени, включително и малолетни

Познавам Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от от дълго време - от 1990 година. Той ни беше клиент в кафето, в което развихме "Еврофутбол ". Решихме да обединим старания в бизнеса със спортните залагания и той ни стана сътрудник през 1993 година.

Това разкри пред БТВ бизнемсменът и притежател на Efbet Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в. "Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от не ни е дал нищо. Ние си имахме "Еврофутбол " 3 години преди той да се появи. Тогава се разбрахме, че е 60% на 40% за него компанията. Съгласихме се, с цел да можем да развиваме бизнес. Сега сега имаме 16% на хартия и не получаваме нищо, откогато ни заплаши, че ще ни ликвидира. Той държи 51% и на нас парите са ни спрени от лятото на предходната година. Той управлява "Еврофутбол ", разкри Найденов.

"В средата на декември пристигнах при вас и ви дадох цялата информация за заканите за ликвидиране. Специализираната прокуратура образува досъдебно произвеждане още на 20 декември предходната година. Аз на 15 декември ви дадох цялата информация и вие не направихте нищо. Сега ще ви кажа още нещо за Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Този човек е сериен изнасилвач. Един от най-големите в България. Изнсилил е стотици дами, в това число и малолетни. Това е обществена информация. Вие не знаете ли? Има тъжби за неговите изнасилвания. Проверете дали тези тъжби не са потулени и покрити. Обиколете нощните заведения, по които върви този господин, и ще се разберете всичко. Казал съм тези неща на който би трябвало - проверяващите органи. Не мога да разясня повече, тъй като тече досъдебно произвеждане и аз също съм разпитван ", разгласи Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в.

"Не съм се интересувал за налозите на Божков и започнах да се заривам в тази тематика след заканите, че ще ни ликвидира. Да, той ни заплаши. В момента приказвам концепцуално и общо, тъй като тече следствие и аз съм измежду разпитваните. Казал съм ви всичко още на 15 декември. Пуснете си записите от този момент и ще чуете какво съм споделил ", обърна се Найденов към водещия Антон Хекимян.

"Единствената компания, която имаме за моментна
лотария, отново се контролираше от Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Той постоянно е желал да бъде монополист. Това е повода да корумпира всичко по пътя си. Корумпирал е и Комисията по хазарта. Не мога да кажа повече. Дал съм всички документи на проверяващите органи и виждате, че има акции, арестувани. Аз не съм хазартен необут. Аз съм хазартен оператор и върша бизнес в Европа и Съединени американски щати. Лицето Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от може да прави хазарт единствено в България. Той е блеклистнат в цяла Европа и Съединени американски щати. Всички ръководители на Комисията по хазарта са били на крайници в офиса на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, може би без Калоян Кръстев и Мария Филипова. Какво са правили там? Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от ни спираше бизнеса непрекъснато. И освен на нас, а и на редица задгранични компании. Щом разбереше, че някой желае лиценз за някаква активност, задействаше Комисията по хазарта и бизнеса приключваше. Тази Комисия е купена и то от 20 години ", безапелационен бе Найденов.

"Активизирах се, откакто ни заплаши на 12 юни. Евала на страната и всички прокурори, тъй като това лице е доста рисково и никой не смееше да му застане на пътя. Няма да стане да му трансферира бизнеса си. Аз съм го споделил в очите това, в случай че желае да ни убива. Няма да стане да ни вземе бизнеса. Аз по мои сметки съм пресметнал, че Божков дължи на страната над 470 млн. лв.. Не може да има двойно заплащане на такси. Има човек, който си затваря очите, само че всичко съм споделил на полиция и прокуратура. Не знам дали е имало политически чадър на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Каквото знам, съм го споделил на проверяващите органи. Поканете Иван Костов и американския дипломат и ги питайте за Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Иван Костов махна Пламен Орешарски като номинация за кмет на София, тъй като е бил в офиса на Божков ", сподели още Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в.

"България няма потребност от престъпни нарушители като Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Вчера го чувам, че споделя, че е на Балканите. Знайте тогава, че е на Филипините. Естествено, че ме е боязън за живота ми. Ходя с защита. Четох по медиите, че е пратил някакви грузински убийци за нас и не се удивлявам. Той е кадърен на това. Сайтът Efbet сега е пдоложен на петата по величина хакерска офанзива в историята на интернет. На кой да се оплача в този момент? Кой се занимава с киберсигурността в страната? Явор Колев, който е бил дълготраен член на Комисията по
хазарта. Не върша никакви внушения. Аз съм се оплакал на който би трябвало ", добави Найденов.

"За първи път бях разпитан от прокуратурата преди десетина дни. Укриването на такси от страната би трябвало да спре. Трябва да му се лишават всички лицензи ", безапелационен бе Найденов.

Припомняме, през вчерашния ден от прокуратурата, Министерство на вътрешните работи и АДФИ изнесоха детайлности за интервенцията против Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Стана ясно, че в хода на акцията са осъществени процесуално – следствени дейности в Държавната комисия по
хазарта, в служебни пространства на длъжностни лица, както и в населявани от тях жилища и леки коли. Повдигнати са обвинявания на петима души – четирима, от които са отвън територията на страната. Петият обвинен е длъжностно лице от комисията. Сред упрекнатите е и ръководителят на проведената незаконна група - Васил Божков. Групата е работила от 2014 година на територията на страната и е основана с користна цел – насила, изнудване, длъжностни закононарушения и пране на пари. Самият Божков е разгласен за общодържавно и интернационално търсене.

"Ще създадем всичко допустимо, с цел да си приберем господин Божков и ще създадем по този начин, че да не се опасява. Ако би трябвало ще му осигурим и психическа помощ ", съобщи основният прокурор Иван Гешев.

Темата в Народното събрание разяснява и финасовият министър Владислав Горанов. Той съобщи, че сега текат следствия и данъчни проверки на хазартните сдружения на Божков. "Държавната финансова ревизия откри неточности в използването на закона от страна на Комисията по
хазарта, довели стотици милиони невнесени такси от образуване на хазартни игри ", разгласи Горанов.

На 20 декември предходната година Специализираната прокуратура разгласи, че стартира инспекции на компании на Васил Божков, свързани със
залози у нас. Беше формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, осъществено през декември 2017 година в София, показаха тогава от държавното обвиняване. Става въпрос за сигнал от Цветомир и Боян Найденови, който включва също по този начин и данни за изнудване посредством насила, съпроводено със опасност за ликвидиране или тежка телесна щета.

През 2014 година "Националната
лотария " не заплати нито един лев налог, вследствие на "забравен текст " в закона, съгласно който, тези игри подлежат на облагане. През 2015 година бе въведен налог 15% от оборота на сдруженията с лиценз за осъществяване на лотарийни игри. Сигналът на Цветомир Найденов е, че от 2015 година досега, "Националната лотария " не заплаща дължимия по закон налог - 15%, а заплаща 20% такси от комисионни, което е обвързване за различен тип хазартен лиценз.

Държавната комисия по
хазарта (ДКХ), ръководена от Александър Георгиев, се държи повече от необичайно, пазейки цялостно безмълвие по тематиката.

Според изнесените обвинявания от страна на Цветомир Найденов, ДКХ години наред е работела под цялостното влияние на Васил Божков, акционер в "Национална Лотария " както и в Еврофутбол, Евробет, и други Многократно са възпрепятствани голям брой оператори от издаване на
хазартни лицензи в България (б.а. - такива са случаите с Betfair, Betstars, Novibet, и др.). Тази порочна процедура би трябвало да бъде веднъж вечно прекъсната и страната е належащо да се намеси уверено.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР