Познавам се от много години с Краси Каракачанов. Идеите, които

...
Познавам се от много години с Краси Каракачанов. Идеите, които
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: Милиони деца в Европа не са влизали в училище

" Познавам се от доста години с Краси Каракачанов. Идеите, които имат те, са доста близки до това, което аз от доста години приказвам ", по този начин Андрей Слабаков аргументира решението си да се включи в листата на Вътрешна македонска революционна организация за европейските избори. Режисьорът гостува в предаването " Още от деня ".

Слабаков счита, че в България нищо не се взема решение, а Народното събрание е " украсителен ", в който се ратифицира единствено това, което се праща от Брюксел:
" Виждам схемата до 89-та година - каквото ни прати Москва, ние сме подготвени на всичко "
Слабаков разгласи за собствен приоритет да вкара в Европейския съюз " закон за необразованите и малограмотни в Европейския съюз ". Според Слабаков, би трябвало да бъдат вкарвани в пандиза всички родители, които не пращат децата си на учебно заведение. Кандидатът за евродепутат съобщи, че милиони деца в Европа не са влизали в учебно заведение.

Слабаков сподели, че в Европейския парламент възнамерява да си партнира с всички евродепутати от България.
" Това разделяне на фамилии леви-десни не го разбирам. Мисля, че това е парадокс. Когато сме в Европейски парламент, имаме една партия и тя се споделя " България " ", добави режисьорът.

Целия диалог с Андрей Слабаков вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР