Познавам прекрасно проблемите на Враца и всички български региони. Във

...
Познавам прекрасно проблемите на Враца и всички български региони. Във
Коментари Харесай

Атанас Зафиров, БСП: С повишаване на доходите и потреблението ще се справим с инфлацията


Познавам прелестно проблемите на Враца и всички български райони. Във Враца са изключително видни проблемите с неравенството и икономическото закъснение. Там има огромен проблем с купения избор.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria Атанас Зафиров, заместител ръководител на Българска социалистическа партия, който е от Бургас, само че оглавява листите във Враца за идните избори.

Според мен това ще бъдат най-непредсказуемите избори. Спомнете си, че на предните избори резултатите се разминаваха доста от социологическите. Надявам се, че Българска социалистическа партия ще има доста добър резултат на тези избори, тъй че ще бъдем сериозен фактор и в идващото ръководство на страната. Надявам се, че постигнатото от Българска социалистическа партия в ръководството от последните 6 месеца ще бъде оценено по достолепие и ще получим добър резултат.

Най-добър разговор имаме с партиите, с които участвахме в предходното ръководство. Няма да имаме разговор с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Българска социалистическа партия от дълги години води борба с модела „ ГЕРБ “, модела на задкулисието и порциите за обръчите от компании. Обявили сме, че ще се допитаме до нашите членове и симпатизанти накъде да тръгне Българска социалистическа партия. Има Такъв Народ са партията, която неодобрява предходното държавно управление и обслужи ползите на статуквото, тъй че допускам, че с тях диалози няма да бъдат водени.

Референдумите в четири украински области не е тематика, която вълнува българските жители. Това е тематика, която се преекспонира в телевизионните студия и в обществените дебати. Хората се интересуват от икономическата реалност, от неравенствата, от възходящите цени на енергоносители и артикули от първа нужда. Затова и в Българска социалистическа партия сме изготвили стратегия, ясно написана, още в първите 100 дни на идващото държавни управления по повод за помощта за семействата, за тавана на цените на газ, парно, вода и поддръжката за бизнеса.

Българският народен интерес изключва България да взе участие в каквито и да е войни. По никакъв метод да не бъдат толерирани военни дейности и България да бъде проводник на такива. В момента е време за разговор и дипломация. Българска социалистическа партия като партия на мира упорства за дипломатично решение на тази обстановка.

Русия може би спря газа, тъй като България не извърши изискванията, сложени от продавача. Странното е, че огромна част от европейските ни сътрудници откриха метод разговорът да продължи и доставките да продължат, тъй като от тези наказания и прибързани дейности страдат елементарните жители.

Една от ограниченията за справяне с инфлацията е повишението на приходите и увеличение на потреблението. За сполучлива битка с инфлационните процеси е нужна работеща стопанска система. Затова ограниченията за поддръжка на бизнеса би трябвало да продължат.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР