Познавам Пейо Пеев от момента, в който дойде в моята

...
Познавам Пейо Пеев от момента, в който дойде в моята
Коментари Харесай

Удушеният Пейо пратил плашещ SMS дни преди убийството

" Познавам Пейо Пеев от момента, в който пристигна в моята адвокатска фирма. Той е посещавал два пъти адвокатската фирма ми във връзка дело, заведено против него, брачната половинка му Габриела и 4-месечното им дете.

Ищеца е бил Велико Минков, който твърди, че е биологичен татко на детето. Пейо показа няколко неща и едно от тях беше, че е имал е доста компликации във връзка с неговото дете и да поддържа контакти с него ", това съобщи в ефира на Нова телевизия адвокатката Миглена Балджиева.

Адвокатката Миглена Балджиева

" Имало е интервали, в които той е бил тотално лимитиран да го вижда. Бракът му с Габриела е бил мним. Двамата в никакъв случай не са живели дружно.

С мен Пейо не е обсъждал съответни закани - споделяше, че е обезпокоен и стеснен. Това което желая да споделя е едно известие, което той ми написа на 10 януари:

" На 7 януари късничко, след 22 часа се срещнах с Габриела по нейна самодейност.

Беше ми малко необичайно, откакто бях приказвал с майка ѝ и не видях детето следобеда, само че взех решение от любознание да видя какво е измислила в този момент. За моя огромна изненада се държа напълно обикновено, отзивчиво и нито дума за случката от следобеда и за това че още веднъж след обяд бях възпрепятстван за контакт с детето.

" Жалко, че бях толкоз наивно разсеян ", споделя той. Габриела донесе две бурканчета с топъл шоколад, което прави различен път. За страдание нямам спомен дали съм изпил цялото количество, само че в един миг усетих, че нещо ми се премрежи в погледа и се зашеметявам. Доста мъчно се прибрах, популярност богу, безаварийно.

Баща ми ме видя и намерения, че съм пил.

Дори сутринта те с майка ми ме разсъниха за срещата и още не бях добре. След това тръгнахме за провинцията, като татко ми шофираше, а аз непрестанно се унасях в сън.

Почти целият понеделник мина по този начин, приказвах с служители на реда, че се колебая, че съм бил замаян или дрогиран. И те споделиха, че това може да се хване най-малко две седмици до месец при тест. Днес бях и на доктор и на следващия ден заран ще си върша цялостни проучвания, дали и какво имам в тялото.

Абсолютно съм сигурен, че Габриела преднамерено го е направила и несъмнено е желала да стане нещо, да ме заловен и да ме изкарат наркоман, с цел да ме ограничи за детето. Това мисля, че е извънредно съществено състояние, само че служителите на реда споделиха, че в случай че подам молба, единствено ще се разходят, само че може би е добре да я подам.

След тази среща не съм я чувал по телефона, единствено си пишем като аз страня да пиша, само че тя е доста дейна и много пъти пита по какъв начин съм. Натиска отново да се виждаме, нещо да вършим през уикенда с детето, употребява го момента доста за операция.

Честно казано, не знам по какъв начин да се държа сега, само че предпочитание за срещи нямам, а и не знам какво друго може да се пробва да спретне в този момент. Не карам, с цел да няма спомагателни затруднения ".

" Мисля си, че това е човек, които е бил жертва на психическо принуждение. Последният ни диалог преди убийството беше в сряда.

Той е бил жертва на психическо принуждение от страна на майката на неговото дете. Опитал се е да приключи лъжите и операциите от нейна страна и да търси истината.

Не съм проследила какво се случва с наказателното произвеждане само че сега, в който Габриела и майка са задържани, децата са пратени при баба им и дядо им от бащина страна ", съобщи адвокатката.

" За мен е значимо да се вземе решение за децата. Трябва да се реши дефинитивно кой ще се грижи за тях и в случай че се окаже, че Велико Минков е татко на едно от децата, той би трябвало да може да се грижи за него ", приключи тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР