Познавам лично Славчо Атанасов. За мен той вече беше един

...
Познавам лично Славчо Атанасов. За мен той вече беше един
Коментари Харесай

Митко Щерев: Сигурен съм, че Славчо Атанасов ще бъде отново успешен кмет

Познавам персонално Славчо Атанасов. За мен той към този момент беше един извънредно добър кмет.

За да не съм необоснован ще посоча няколко значими неща, за които той има огромен принос: запазването на Операта в Пловдив, построяването на най-модерния Археологически музей, запазването като общинска постройка на Градската художествена изложба “. Това съобщи в изявление за пловдивска медия огромният български композитор Митко Щерев.

Той пожела триумф на Славчо Атанасов в кметската конкуренция и съобщи своята увереност, че в този момент Славчо Атанасов ще бъде още по-успешен кмет.

Митко Щерев признава, че се усеща на половина пловдивчанин – толкоз неразривно е обвързван с града. Той е учил в пловдивското Музикално учебно заведение, работел е с известни пловдивски музиканти и създатели.

Припомня, че е написал великата „ Балада за Пловдив “ през 1976 година по отношение на документален филм за Стария град. „ Композирах я с огромно наслаждение. И няма по какъв начин другояче, тъй като стихотворението на огромния кубински стихотворец Николас Гилен е феноменално “, споделя Митко Щерев.

Той акцентира като значими за развиването на града и за пловдивчани както икономическото благоденствие, по този начин и културата, и образованието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР