Познавам лично нашия Патриарх и напълно изключвам версията за негово

...
Познавам лично нашия Патриарх и напълно изключвам версията за негово
Коментари Харесай

Леонид Решетников със скандален коментар: Разделението между България и Русия се задълбочава! Няма разлика между ГЕРБ и БСП, обещават, но нищо не правят!

„ Познавам персонално нашия Патриарх и изцяло изключвам версията за негово присъединяване в някаква политическа композиция “. Вижте какво още написа преди минути на страницата си във фейсбук някогашният шеф на „ Руският институт за стратегически проучвания “

„ Чета и се увещавам в една тъжна истина: ние от ден на ден се раздалечаваме с българите, освен с ръководещия хайлайф, само че и с немалка част от народа. Ние просто продължаваме да си приказваме на разнообразни езици.

За доста от тях (българите бел.ред) визията за Русия е от преди 30-40 години, като към момента си мислят, че могат да се обръщат към нас с думата „ приятели “. За мен както и за милиони руснаци е изцяло недопустимо да вземем за пример, някой да подсвирква по време на полагането на венци на гроба на починали герои, като даже не е чак толкоз значимо, кой тъкмо поставя венците. Подсвиркването може би е възможно на партиини манифестации, по време на футболен мач, само че по никакъв начин не е уместно за тържественно-възпоменателни мероприятия.

Виждам, че в България за мнозина, не за всички, само че за мнозина, православието е религия единствено на думи. В същото време обаче се държат като диви езичници.

Ние не виждаме огромна разлика сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Социалистите доста обичат да дават обещание, само че също като ГЕРБ нищо действително не вършат за развиването на руско-българските връзки. Разбира се, че разногласията по разнообразни исторически въпроси са вероятни, само че без откровенни неистини.

Защото уважаеми господине, белким на вас не бе задоволително, когато предходната година на 24 май на Червения площад голям български хор пя „ Върви народе… “ и това се излъчваше из цяла голяма Русия от Смоленск до Владивосток. Ако не сте обърнали внимание на този факт, казуса си е единствено ваш. На всеки церемониал в Москва до момента в който се свири ………. коментатора споделя, че песента е написана във връзка първата балканска война. Колкото повече обаче българските управляващи фалшифицират и лукавстват към тематиката с Освобождението, толкоз повече руснаците ще не помнят за България, и толкоз по-трудно ще бъде на нас познаващите и уважаващите българите и знаещи тяхното героично историческо минало, да работим в интерес на естествените връзки сред двете страни.

Познавам персонално нашия Патриарх и изцяло изключвам версията за негово присъединяване в някаква политическа кобинация. Просто незабавно, като стартира визитата му, той стартира да слуша във всички публични речи и изказвания благодарности към митични украинци и незнайни финландци и литовци, които тогавашната ни войска, даже не взимаше в редиците си.

И по този начин от среща на среща от договаряния на договаряния.

Негово Светейщество се държеше с последни сили и с вяра, че все някой ще каже нещо обикновено, без нелепости. Последен бе Радев, сякаш „ проруски “. Но и той като останалите. Е, наложи му се на Радев да изслуша Партриарха. И като цяло, господа, аз съм един от немногото в Русия, които към момента се пробват да обяснят нещата на руснаците и българите, тъй че да бъдат съхранени връзките ни.

Мнозинството в Русия ще махне с ръка, тъй като се уморило от разногласията с България.

С огромно страдание би трябвало да установявам, че Русия и България мощно се разминават, а вероятност, че обстановката ще се промени към по-добро, не се вижда. По всичко осъждам, че разколът сред двете страни ще се задълбочава, отчитайки, че България е член на НАТО, явно враждебна за нас организация, член на Европейски Съюз, който пък упражнява върху нас жестоки наказания и е правилен съдружник на Съединени американски щати, страната, която ни смята за собствен зложелател.

От тук идват и всички проблеми. Как се случи всичко това може да се спори, само че и не е толкоз значимо.

На вас господин Ганев, може и да не ви харесва Сидеров, тъй като е безсънен и неинтелигентен, само че като, че ли всички вие пък сте доста културни и тактични. Затова, седете си безшумно с тази ваша кутурност. И продължавайте да си играете играта „ избор без избор “.

Както се споделя наздраве!

Превод: NBOX.BG
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР