Познавам г-н Кирил Ананиев Кирил Ананиев е служебен министър на

...
Познавам г-н Кирил Ананиев Кирил Ананиев е служебен министър на
Коментари Харесай

Петър Москов: Бюджетът на НЗОК за 2018 г. показва отказ от здравна политика

Познавам господин Кирил Ананиев Кирил Ананиев е длъжностен министър на финансите в кабинета на Огнян... към профила и мисля, че той е един доста заслужен човек. За мен не е най-важното дали финансист, икономист или доктор ще поеме опазването на здравето. Познавам и Николай Петров Николай Петров е министър на опазването на здравето. Роден e на 29 август... към профила от доста години. Не строя мнението си върху едно журналистическо следствие. Уважавам решението му да подаде оставка. Руслана Петрова, неговата щерка, беше единственият чиновник на министерството, които заварих, и пристигна не с директория да топи сътрудниците си, а да подаде оставката си. Лично мое решение е тя да остане на работа и съм извънредно удовлетворен от нея.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ някогашният здравен министър Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър... към профила. "Новият бюджет на НЗОК демонстрира отвод от здравна политика. Определени стопански групировки ще се нахранят от този бюджет. Те не са една и две. Те са свързани с управленията и на държавни лечебни заведения, които източват. В момента лечебните заведения са излезли от статута на болнични заведения и са се трансформирали в сдружения за търговия. В началото на моето ръководство заварих безредица. Сега с новия бюджет се вкарва комунизъм. Всички старания, които положихме да въведем ред, се отстраняват. Анархията се заменя с комунизъм. Когато не можеш да работиш с естествени политики въвеждаш забрани. Това не ми харесва ", безапелационен беше Москов.

"Не може да се постави служител на реда до всеки болничен управител. това не работи, тъй като след това ще би трябвало да контролираш и служителя на реда. Единственото решение на корупционния проблем в опазването на здравето е въвеждането на обществени електронни търгове. Това важи и за другите сфери. Един от методите нищо да не се случва в опазването на здравето е да има нов министър на всеки три месеца ", разгласи някогашният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР