Познавам г-жа Николова от няколко контакта, четейки биографията й виждам,

...
Познавам г-жа Николова от няколко контакта, четейки биографията й виждам,
Коментари Харесай

Патриот призовава да дадем шанс на шефката на кабинета на Симеонов да заеме мястото му

Познавам госпожа Николова от няколко контакта, четейки биографията й виждам, че има много сериозна подготовка. Надявам се това предложение да бъде удачно .

Това съобщи пред bTV депутатът от " Обединени патриоти " Красимир Богданов в коментар за номинацията на досегашният началник на кабинета на подалия оставка вицепремиер Валери Симеонов - Мариана Николова, да го смени на поста.

 Симеонов желае шефката на кабинета му да го замести
Симеонов желае шефката на кабинета му да го замести

Мариана Николова е шеф на кабинета на вицепремиера Валери Симеонов

Ако имаше друго предложение и друго име щеше да бъде обсъждано. Всеки човек може да бъде нападнат по някакъв метод, дано дадем късмет . Тя ще заеме поста вицепремиер по стопанска система и демография , добави сбито Богданов.

 Вътрешна македонска революционна организация не знаят по какъв начин ще гласоподава Сидеров за рокадата на вицепремиер
Вътрешна македонска революционна организация не знаят по какъв начин ще гласоподава Сидеров за рокадата на вицепремиер

Ние сме си такива и по този начин си приказваме, призна Сиди

Припомняме, през вчерашния ден - 20 ноември, над 9 часа е траяло разискването на Коалиционен съвет на дребната коалиция както за наследника на вицепремиерския пост, по този начин и за други тематики в патриотичната коалиция.

Валери Симеонов подаде оставка на 16 ноември след 26-дневни митинги на майките на деца с увреждания, за които той бе споделил: " кресливи дами на сякаш заболели деца ".

От думите на Богданов стана ясно, че приемникът на поста ръководител на Държавната организация за българите в чужбина също ще бъде излъчен от патриотите .

В коментар за откритите от Спецпрокуратурата над 420 000 лв. в сейф на основния секретар Красимир Томов , депутатът сподели, че държат да бъде спазена цялата суровост на закона и упорстват да бъде разследвано управлението на тази организация (ДАБЧ).

 Главсекът на ДАБЧ Красимир Томов държал над 427 000 лева в сейф
Главсекът на ДАБЧ Красимир Томов държал над 427 000 лева в сейф

Претърсването е станало в наличието на юрист

Борисов сподели, че това е квота на патриотите - занапред ще бъде дискутиран, въпросът не е обсъждан до в този момент, разясни Богданов.

Според него Сидеров се е отказал от " неговото креативно предложение " - Красимир Каракачанов също да подаде оставка като вицепремиер. " Работата на Каракачанов е извънредно сполучлива, в МО са в цялостен ход трите плана на превъоръжаване, върви акцията " Бъди боец ", изясни депутатът от Оперативна програма.

Запитан дали министър председателят Борисов е приел ролята на " синя каска " за помиряване в дребната коалиция, Богданов сподели: " До известна степен да, само че патриотите вземат решение ".

 Сидеров изяснява на Борисов за какво предложил да си тръгне и Каракачанов
Сидеров изяснява на Борисов за какво предложил да си тръгне и Каракачанов

Целта му била укрепване на обединението

Запитан за предварителни избори Богданов сподели, че има такива тези, които се развиват от опозицията и извънпарламентарни сили и опитите за дестабилизация на страната. " Отговорността е споделена. Всички страни носят отговорнос т. Ако стъпим действително на това, не сме се отклонили от програмата си. Има неточности, само че бързо се реагира и под натиска на обществото, с цел да се трансформират ", сподели патриотът.

Той не удостовери информацията, че водачите на Оперативна програма са били заключени от Борисов. Намерихме и направления на единодушие (на вчерашното заседание) - налозите за екотакси ще настояваме пред сътрудниците от ГЕРБ да бъдат изменени , добави Красимир Богданов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР