Познатият от поредиците видеоигри на японската компания SEGA син таралеж

...
Познатият от поредиците видеоигри на японската компания SEGA син таралеж
Коментари Харесай

"Соник: Филмът" - синият таралеж, който ще спаси света

Познатият от поредиците видеоигри на японската компания SEGA наследник таралеж Соник оживява като основен воин във филм. Той има свръхестествени качества, а една от тях е, че може да тича необикновено бързо.

Той е гръмък, дръзновен и неконтролируем, което му пречи да остане неусетен, откакто попада на планетата Земя. Заради тези качества притегля вниманието нацяло държавно управление, което се пробва да го хване. Начело на тази задача е злият лекар Роботник, който също желае да се добере до свръхестествените качества на синия таралеж, с цел да стане стопанин на света. Соник обаче намира собствен нов най-хубав другар - положителното ченге Том Уачовски, с който дружно ще се опълчат против проектите на злия лекар.

" Соник: Филмът " е продукция на продуцентската компания " Парамаунт пикчърс ", чиято международна премиера ще бъде на 14 февруари тази година. На същата дата ще бъде показан и в България, като феновете ще могат да избират сред дублирана версия и такава със надписи на български език.

Режисьор на кино лентата е американецът Джеф Фоулър, а в актьорския състав е спечелилият две награди " Златен глобус " Джим Кери. Той ще влезе в ролята на злия доктор Роботник.

Бен Шварц е артистът, който озвучава синия таралеж, а неговият най-хубав другар ще изиграе Джеймс Марсдън.

Но преди и след влизането на синия таралеж в кината имате още един късмет за среща, от която да спечелите - участвайте в специфичната игра на Соник тук и може да се сдобиете със страхотни награди.

Как да участвате може да прочетете тук, а разпоредбите и изискванията на играта може да видите тук.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Соник: Филмът (3)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР