Познати и непознати решиха да започнат кампания в подкрепа на

...
Познати и непознати решиха да започнат кампания в подкрепа на
Коментари Харесай


Познати и непознати решиха да започнат кампания в подкрепа на семейството на покойната Велка Вел

Познати и непознати взеха решение да стартират акция в поддръжка на фамилията на починалата Велка Велкова, която умря от подла болест в края на предходната година и остави пет полусирачета.

За децата - три момчета и две близначки - в този момент се грижи техният татко. Шестимата живеят в Годеч и имат потребност от финансова и друга материална и нематериална поддръжка.

Наскоро фейсбук групата за набиране на средства за лекуването на Велка бе преобразувана в група в помощ на фамилията ѝ. Там се провеждат благотворителни търгове, а през днешния ден бе оповестена и акция за ежемесечни благодетели. Инициаторите оферират елементарен и ефикасен метод помощта да се случва всеки месец, без риск от това искащите да оказват помощ да се забавят или не помнят. Това е допустимо посредством автоматизирани закрепени ежемесечни банкови преводи с утвърдена от благодетеля сума. В някои банки услугата се назовава " Автоматичен закрепен превод ", в други " Директен дебит ", " Незабавно инкасо " или по различен метод. Дарителите би трябвало да посетят клон на банката и да заявят услугата, като дадат данните на брачна половинка на Велка - Красимир Иванов, на чиято сметка да бъдат превеждани средствата.

Повече информация и данни за банковата сметка могат да бъдат открити в групата в поддръжка на фамилията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР