Познати и любими лица от телевизионния екран участват в премиерния

...
Познати и любими лица от телевизионния екран участват в премиерния
Коментари Харесай

Нов Турски Сериал Превзема Ефира, Ето Кои Познати Лица Ще Гледаме

Познати и обичани лица от телевизионния екран вземат участие в премиерния за България сериал „Семейни тайни“, който стартира на 27 юли и ще се излъчва всеки работен ден от 20:00 ч. по Би Ти Ви.

В звездния каст са Айча Бингьол и Серджан Бадур, познати от мелодрамата „Времето лети“, Бюлент Инал, спечелил сърцата на милиони с ролята си на Йълмаз от „Под липите“, както и Джейда Дювенджи, която феновете помнят като Бену от „1001 нощи“.

Историята в „Семейни тайни“ преплита орисите на две фамилии, които са взаимно свързани, без даже да подозират. Кемал (Бюлент Инал) е повече от сполучлив – има авторитетен бизнес в Истанбул, дълготраен и благополучен брак със брачната половинка си Сузан (Джейда Дюненджи) и две деца – Мерт (Серджан Бадур) и Чичек (Зейнеп Доа Доушлу). Той обаче крие огромна загадка от предишното си, която го обрича да води успореден живот. Извън Истанбул Кемал има и друго семейство, което преди години изоставя в устрема да преследва фантазиите си.

Другата му жена, с която имат брак от младежките си години – Нилгюн (Айча Бингьол), и първородните му наследник и щерка са в Адана, където постоянно претърпяват без съпружеска и бащина обич. В един ден обаче истината става ясно и огледалният свят на Кемал рухва…

Двете фамилии се изправят в директна борба, белязана от неистини, разочарования и разрушени фантазии.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР