Познатата от тв екрана готвачка Мариела Нордел обяви пред Би

...
Познатата от тв екрана готвачка Мариела Нордел обяви пред Би
Коментари Харесай

Позната на д-р Ружа: Обран човек, не парадираше никога с пари

Познатата от тв екрана готвачка Мариела Нордел разгласи пред Би Ти Ви, че се познава персонално с Ружа Игнатова, която бе упрекната в Съединени американски щати в основаването на финансова пирамида за милиарди и е в неопределеност от 2017 година

Двамата с брат й Константин Игнатов основават през 2014 година криптовалутата „ OneCoin ”. До края на 2016-а компанията събира от вложители близо 3,5 милиарда евро.

Двете се срещат на коктейл през 2014 година в София. В предаването „ Тази неделя ” тя описа, че не е близка другарка с нея, само че са положителни познати.

„ Според мен тя беше обран човек, не парадираше в никакъв случай с пари. Не можех да предположа, че е на такова равнище. Виждах, че има сполучлив бизнес и огромна известност, само че не съм предполагала, че разполага с такива средства ”, описа Нордел.

По думите й след случилото се са почнали да й лепят всевъзможни етикети: „ Доста дирижиран черен пиар се изсипа за нея в последно време “, добави Нордел. „ Тя направи една гениална идея да сплоти 3 в 1 мултимаректинг левел с криптовалута и един тип игра, като хазарт “, уточни още тя.

По думите на риалити звездата, тя не е знаела за присъдата на Игнатова от 2012 година. „ Никога не сме правили бизнес дружно. Аз съм я питала като специалист за съвет. Тя беше доста наясно, беше доста напред с материала и в маркетинга и във финансиране “, разяснява Нордел.

За последно я вижда през 2016 година След това обаче не е съумяла да се свърже с нея.

„ Тя ме предложения на кръщенето на щерка си. Обаче аз не можах да дойда в България. След това към този момент си изгубихме връзките. Много ми липсва “, съобщи тя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР