Позната ни със своята дейност като консултатнт по европейски структурни

...
Позната ни със своята дейност като консултатнт по европейски структурни
Коментари Харесай

Mrs Lady of the year 2018 Дима Атанасова разкрива тайната за кадифена мекота на платинено русата коса

Позната ни със своята активност като консултатнт по европейски структурни фондове и в енергетиката, печелила голям брой планове по Програма за развиване на селските региони, красивата русокоска възнамерява няколко летни почивки, за които интензивно се приготвя. Скоро ще стегне куфарите за перлата на италианската ривиера Порто Черво. Както всяка дама която държи на външния си тип Дима не пропуща да се поглези с най-новите и първокласни артикули на пазара.



Здравето и красивия тип на косата й са от първостепенно значение. Бизнес дама като нея, която няма доста свободно време в деловия си график, се насочва към бързи и лесни техники за разкрасяване. Не е загадка за никой че с цел да имате красива дълга платинено руса коса би трябвало да полагате особени грижи. Наскоро Дима в компанията на предходна носителка на оценката Mrs Lady of the year Вили Боршукова, притежател на Салони за хубост Магама, се докосна до първокласната багра и грижа за коса Kadiffe.

Dark wood background brown color. Close up of wall made of wooden planks

Брандът е благосъстоятелност на госпожа Боршукова и макар че е единствено от година на българския пазар, към този момент завоюва Балканснските бизненс награди в категория нов артикул. Линията, създадена по немска формула съдържа скъпото арганово масло, което подарява косата с нов живот. Косата, изключително платинено русата има потребност от спомагателна хидратация, поддържане и на първо място UV отбрана през летните месеци. Благодарение на комбинираното деяние на дълбокоподхранващия шампоан Kadiffe и лечението за коса с арганово масло, които подхранват и заздравяват косъма от вътре, прибавят спомагателна хидратация, искра и мекост на косата. За идната лятна отмора на Канарските острови с мъжа до нея Дима Атанасова се доверява на освежаващия шампоан Kadiffe Ice-cool, който има ментов детайл и работи охлаждащо на скалпа. Както тя самата споделя „ Внимавам доста когато отивам на басейн или влизам в морето. Косата ми наложително е прибрана на кок или плитка, тъй като в контакт с хлорираната вода платинено русата коса придобива зеленикав отенък”. Всички артикули от линиятя Kadiffe съдържат UV отбрана против нездравословните слънчеви лъчи, които повреждат косъма.

Русокоската поставя спомагателни грижи за кожата на лицето и тялото. През летните месеци употребява наложително гримове с най-малко SPF 30+, като нанася от кремовете за лице и на китките, които много постоянно се окават подценени и без слънцезащита.

Само преди няколко седмици Дима бе лице на лятно празненство проведено от Академията за Мода. На ревю-спектакъла Summer Chic Дима Атанасова се появи преобразена, с дълга красива руса коса и грациозен черен тоалет. Всички посетители на събитието бяха впечатлени от фрапантната разлика в дължината на косата. Тайната която Дима употребява са висококачествените снадки за коса Great Lengths. Новото потомство снадки, които предлага марката са дребни и незабележими стикери, благодарение на които за минути може да имате плътна, красива дълга коса. За лятното празненство Дима бе комбинирала няколко дължини руси стикери на Great Lengths, които вярно сложени от експертите в удълженията от салони Магама, придават на цялостната визия на косата едно елегантно преливане. Great Lengths са водещ бранд в удълженията за коса в целия свят, в изработването на кичури и стикери за удължение на коса употребяват най-високо качество индийска коса. Специфичната обработка и съвременно произвеждане вършат удълженията на Great Lengths най-хубавия бранд в целия свят. Марката подсигурява 100% наличие на естествена коса незамърсен във всеки един кичур или стикер. Вечерта на празненството Дима се появи с прическа завършена в красиви леки букли, в които хитовите стикери на Great Lengths неможеха да се разграничат. Залепването за естествената коса е толкоз незабележимо че ви разрешава да носите косата си на високо вдигната на опашка или в грациозен вечерен кок, даже да си сложите няколко стикера за бретон. Разнообразието от цветове е голямо от натурални до пекрасни златисти и пепелно руси цветове, в това число и най-модерните пастелни цветове за годината.

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР