Познат съперник се падна на Хасково 1957 в междуобластния етап

...
Познат съперник се падна на Хасково 1957 в междуобластния етап
Коментари Харесай

Ветераните се изправят срещу четата на Зума

Познат противник се падна на Хасково 1957 в междуобластния стадий от Държавното състезание за ветерани. Това е спечелилият на Област Пловдив – Локомотив (Пд). Сблъсъкът с четата на Христо Бонев – Зума ще се състои в четвъртък от 16 часа в Чирпан. Хасковският представител в шампионата ще играе за трети път против мощния си противник, който на финала победи Марица (Пд). Две години поред това бе съставът на Топлика (Минерални бани), който бе отстранен още на този стадий.

Преди две седмици ветераните на Хасково 1957 победиха с 4:1 състава на Топлика (Минерални бани) в регионалния край на Хасково. Емил Ангелов – Бабангида още веднъж подсети за своите реализаторски качества като означи първите три гола в мача още през първата част. Бившият треньор на ЦСКА Стамен Белчев бе записан като запаса на Хасково 1957, само че не се появи в игра. За алените обаче се изявиха Юксел Реджеб – Чурката, Таньо Ганев, Веско Василев – Кимбата, вратарят Владо Милев, Делчо Корчев, Николай Топузаков и Емил Ангелов. Треньор на тима бе Димчо Марков – Джими.

“Хасковска Марица ” напомня, че в първият дуел на района, съставът на Хасково 1957 победи безапелационно с 5:1 тима на Хеброс 1921 (Харманли)./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР