Познат на полицията мъж от Перник е задържан за домашно

...
Познат на полицията мъж от Перник е задържан за домашно
Коментари Харесай

Мъж преби съпругата и тъщата си в Перник

Познат на полицията мъж от Перник е арестуван за домашно принуждение и опасност за ликвидиране , осведомят от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

34-годишна перничанка е подала през вчерашния ден сигнал за домашно принуждение. Тя е съобщила, че 39-годишният й брачен партньор нанесъл побой на нея и на 59-годишната й майка. Мъжът предизвикал на двете дами разнообразни телесни повреди в изискванията на домашно принуждение. Последвала и опасност за ликвидиране от страна на развилнелия се нападателен мъж. Жените са прегледани в болница и са освидетелствани.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Първоначално престъпно проявения перничанин е бил арестуван за период до 24 часа с полицейска заповед, а след извършените процесуално-следствени дейности той е притеглен като обвинен и срокът за задърженето му е повишен до 72 часа с прокурорско разпореждане. Предстои да бъде импортирано в съда искане да му бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение - " задържане под стража ".

Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.
 Мъж преби жена си и щерка си в Пернишко
Мъж преби жена си и щерка си в Пернишко

Той е арестуван за период до 24 часа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР