Познания един за друг, издръжливост и проява на голям синхрон

...
Познания един за друг, издръжливост и проява на голям синхрон
Коментари Харесай

„Един за друг“ влиза в луда надпревара с времето

Познания един за различен, устойчивост и демонстрация на огромен синхрон чакат двойките в „ Един за различен “ тази събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA. След като в последните тествания Димитър и Доротея не се показаха задоволително добре и напуснаха предаването, седем двойки не престават в конкуренцията, доказвайки силата на връзките си.

В своето предизвикателство предходната събота дамите се изправиха пред задача за сглобяване на стол единствено с инструкциите на половинките си. След тях мъжете тичаха на високи токчета по движеща се пътека, събирайки движимости на партньорките си, а неделната обща игра разкри какъв брой добре всички участници се познават между тях.

Тази седмица феновете на NOVA ще станат очевидци на една извънредно занимателна конкуренция с времето. На мъжете ще се наложи да проявят огромно самообладание и положителни знания за своята половинка и взаимния им живот. Качени в кола , въртяща се на 360 градуса, те ще би трябвало да дадат верен отговор на персонални въпроси, които ще доведат до вярното решение на уравнение. Кое деяние ще се окаже най-сложно под натиска на времето в играта, ще стане ясно тази събота.
 Един за различен NOVA
В своето тестване дамите поемат командването и ще имат нелеката задача да изградят тактика и най-точно да насочат мъжете си. Те от своя страна ще би трябвало да им се доверят изцяло, в случай че желаят да завоюват заложената сума. Без да виждат какво вършат, мъжете ще показват мощ и предвидливост в конкуренция с времето. Заредени с хъс за победа, двойките ще разкрият дали имат нужния синхрон, с цел да се оправят с следващото затруднение по пътя към успеха.
Какво отборно предизвикателство чака още участниците и по какъв начин ще се оправят с другите игри, не пропускайте да видите тази събота и неделя, 4 и 5 април, в 20.00 по NOVA.

Повече информация за „ Един за различен “ ще откриете във, както и на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР