Позицията на ВМРО спрямо РС Македония за мен е мека.

...
Позицията на ВМРО спрямо РС Македония за мен е мека.
Коментари Харесай

Теди Москов: Това е ненормалност.

" Позицията на Вътрешна македонска революционна организация по отношение на районен съд Македония за мен е мека. Доста години ги убеждаваха, че нямат нищо общо с България, доста време ще мине преди този момент да се промени ", това сподели в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по NOVA NEWS Андрей Слабаков, режисьор, евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация по отношение на казусът с горене на български флагове в нашата съседка.

" Те са облъчвани няколко генерации в ненавист към България, което мъчно се лекува. Не може да се ненавижда нация, това е ненормално. Това са някакви игри, които се управляват от незнайни места ", добави и Теди Москов, драматург и режисьор.

Относно оповестената от президента Румен Радев дата за изборите 4 април Теди Москов означи, че 1 април щеше да е добра дата, тъй като резултатите щяха да бъдат сложени под въпрос, въпреки че резултатите постоянно са под въпрос.

" Може и да не се вършат избори, а да се хвърля чоп ", предложи режисьорът.

Относно обстановката на пандемия, в която се намираме, евродепутатът Слабаков счита, че просто се отказваш се от някакви неща, с цел да не заразиш другите.

" Културата пострада най-вече от всички, макар че чуваме най-вече за ресторантьорите. Навсякъде по света е доста мъчно за културата. ", уверен е той.

" Това е аномалия, не " нова нормалност ", изрази мнението си Теди Москов, както за свикването с новите правила по време на рецесията с COVID-19 и след нея, по този начин и за обстоятелството, че Конгресът на Съединени американски щати приема премахването на местоименията " тя " и " той ", както премахването на наименованията " майка " и " баща ".

" Очаква ни аномалия, гадни неща са да отстраняват съкровени и значими неща за хората ", безапелационен бе той.

" Глупаво е да се отхвърлят естествени неща като майка и баща. Не имам вяра, че това ще стане в България ", поддържа го Андрей Слабаков.

" В британския език предметите нямат жанр, те трансформират и хората в предмети. Новата ми режисура за Хамлет третира тематиката за обърканата нормалност ", показа Москов.

Андрей Слабаков осведоми, че в Европейския парламент към момента не са се ваксинирали, а Теди Москов счита първо да се съветва с другари лекари преди да предприеме тази стъпка, макар че е за имунизациите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР