Позицията на Продължаваме Промяната - Демократична България да откажат подкрепа

...
Позицията на Продължаваме Промяната - Демократична България да откажат подкрепа
Коментари Харесай

Димо Гяуров: ПП-ДБ нямат полезен ход оттук нататък

Позицията на „ Продължаваме Промяната - Демократична България ” да откажат поддръжка за държавно управление с мандат или присъединяване на ГЕРБ беше груба неточност от тактическа и стратегическа позиция. Не чух никакви причини. В последните два месеца наблюдавахме серия от неточности, които направиха Политическа партия и Демократична България.

Това разяснява в „ Офанзива ” по NOVA NEWS някогашният шеф на Националната разследваща работа ген. Димо Гяуров.

„ Това обединяване ще се резервира изрично, само че процесите ще тлеят вътре неизбежно. То ще се резервира до локалните избори, само че не бих се обзаложил за по-късно. И сега и двете обединения са пленник на гласоподавателите си. Те се ограничиха до най-тесния сегмент. Избирателите им са недоволни - и по-десните и по-левите ”, уточни още той.

Според Гяуров първият мандат за сформиране на държавно управление би могъл да бъде сполучлив, единствено в случай че се базира на „ хартиената коалиция ”. „ В нея включвам Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и вероятно Има Такъв Народ. Вторият мандат няма по какъв начин да бъде сполучлив, в случай че си споделил „ с ГЕРБ в никакъв случай ”. Най-малкото, Политическа партия и Демократична България не отиграха качествено обстановката и те нямат потребен ход оттук насетне. Третият мандат няма по какъв начин да се осъществя ”, акцентира още той.

„ Борисов направи невероятно предложение. Той сложи каруцата пред коня. Ако някой съществено би желал да сформира кабинет в този миг, не би трябвало да открива колелото, а да види какво са правили в сходни обстановки в Германия, в Италия. Сяда се и се дефинират няколко съответни тематики, по които ще се работи, както и забрани. След това се дефинират допустими хора, които да изпълнят тези сделки. Борисов сподели противоположното ”, сподели ген. Гяуров.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР