Позицията на относно наложените санкции по закона спрямо е повече

...
Позицията на относно наложените санкции по закона спрямо е повече
Коментари Харесай

ДПС: Няма да позволим спекулации за Пеевски

" Позицията на по отношение на наложените наказания по закона по отношение на е повече от ясна и недвусмислена, като неналичието и досега на каквито и да било обстоятелства и доказателства, макар настояването на партията същите да бъдат оповестени, както и опасенията ни, че глобите са били наложени с присъединяване на лица, близки до същия политико-олигархичен кръг „ Капитал “, въвели в подвеждане OFAC, дават съображение на Движение за права и свободи да бъде изцяло солидарно с господин Пеевски. "

Това декларират в своя позиция от партията " по отношение на медийни изявления, в които се вършат неточни и неприемливи внушения и спекулативни изказвания, свързани с лидера на листите на Движение за права и свободи във Велико Търново и Благоевград Делян Пеевски и отношението на Движението за права и свободи към натовските ни сътрудници, подбудени и изпълнени от близки до олигарха Иво Прокопиев ".

Цялата позиция на Движение за права и свободи:

Още от самото си основаване Движение за права и свободи е главен поръчител за необратимостта на демократичния развой на страната ни и за отбраната на главните човешки права и свободи. Със своята поредна политика през годините, партията се трансформира във значим фактор в европейските и интернационалните политически обединения, в които членува, като в същото време е лоялна на своите сътрудници от Европейския съюз и Съединени американски щати. Нещо повече, евроатлантическият избор е ценностен за нас, същият е безвъзвратен и точно заради тази причина няма да допуснем каквито и да било спекулации по този въпрос, още повече когато са инспирирани от задкулисието в България, в лицето на кръга „ Капитал “.
 Борисов не разяснява срещата на кметове на ГЕРБ с Делян Пеевски Борисов не разяснява срещата на кметове на ГЕРБ с Делян Пеевски
" Така са решили. Панов е ръководител на сдружението на общините, където членуват доста кметове на Движение за права и свободи. На Свищов ние подкрепяли ли с...

Позицията на Движение за права и свободи по отношение на наложените наказания по закона „ Магнитски “ по отношение на Делян Пеевски е повече от ясна и недвусмислена, като неналичието и досега на каквито и да било обстоятелства и доказателства, макар настояването на партията същите да бъдат оповестени, както и опасенията ни, че глобите са били наложени с присъединяване на лица, близки до същия политико-олигархичен кръг „ Капитал “, въвели в подвеждане OFAC, дават съображение на Движение за права и свободи да бъде изцяло солидарно с господин Пеевски.

Отделно от това Делян Пеевски е подхванал само законови дейности с цел да се отбрани, обжалвайки тези наказания пред съответните американски институции, което право му дава точно плануванаъа в американските закони процедура.

В умозаключение, благодарим за изразеното мнение от страна на посолството на Съединените американски щати в България, като изцяло го споделяме и също имаме вяра, че единствено българският закон може да споделя кой може или не може да се кандидатира за депутат и само българските гласоподаватели са най-квалифицирани да дефинират идващите водачи на България на идните избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР