Позицията на Има такъв народ /ИТН/ остава непроменена въпреки поканите

...
Позицията на Има такъв народ /ИТН/ остава непроменена въпреки поканите
Коментари Харесай

Гласове от ИТН: Няма да подкрепим правителство с третия мандат

Позицията на " ИТН " /ИТН/ остава непроменена макар поканите от другите парламентарни обединения да се върнат в договарянията за сформиране на държавно управление с третия мандат. Това сподели зам.-председателят на парламентарната група на Има Такъв Народ Ивайло Вълчев преди съвещанието на групата късно през вчерашния ден, съобщи БГНЕС.

" За нас още с приключването на първия мандат по метода, по който завърши, беше ясно, че при трети мандат...Аз почтено казано за себе си не виждам логиката при първия мандат да не се поддържа нещо, което по-късно ни се предлага при третия ", акцентира Вълчев.
 Арман Бабикян: Има Такъв Народ не може да се държат като нацупени моми Арман Бабикян: Има Такъв Народ не може да се държат като нацупени моми
Още един кръг съвещания са по-добре от партийното безмълвие. Всяка стъпка може да се окаже потребна. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от "...

Според депутата от Има Такъв Народ Станислав Балабанов " позицията на партията остава непроменена макар поръчките, че Ива Митева е компромисна фигура за министър председател ". " Сега, виждате ли, от последните часове Мая Манолова ще прави поклон към нас, като ще ни даде опция да предложим министър-председател, което е неуместно. От ИБГНИ не забравяйте с какво съпоставиха Ива Митева преди две седмици - съпоставиха я с порода куче, по този начин ли беше? ", сподели още Балабанов, припомняйки думите на Татяна Дончева от 12 август, че Митева е " болонка ".

" Не се дръжте като болонка на някой сценарист ", сподели Дончева по адрес на Ива Митева от трибуната на Народното събрание. Сама няколко часа по-късно Митева отговори на Дончева и сподели следното: " Болонката може да бъде другар, само че може да има и много мощен темперамент. Не се знае какъв темперамент ще проявя ". Но през вчерашния ден Николай Хаджигенов от ИБГНИ изрази единодушие човек като Митева да е предстоящ постоянен министър председател.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР