Позицията на фирмата: Джи Пи Груп няма запорирани никакви средства.

...
Позицията на фирмата: Джи Пи Груп няма запорирани никакви средства.
Коментари Харесай

Прокуратурата Погна Джи Пи Груп За Пране На Пари!

Позицията на компанията: " Джи Пи Груп " няма запорирани никакви средства. Запор има на свързани с нас компании ". От компанията твърдят, че оказват цялостно подпомагане на проверяващите.

Заради следствието два огромни плана са върнати в начална точка. Първият - тунелът " Железница " на автомагистрала " Струма ". Фирмата разгласи още в петък, че се отдръпва непринудено от него, а министър председателят изиска тя да бъде извадена от плановете с държавни и европейски пари.

" Не чакам закъснение в строителството на Железница в законовите периоди. Смятам процедурата да завърши и да има определен реализатор, тъй че да стартираме по този начин значимия за нас план ", разяснява районният министър Петя Аврамова.

В понеделник стана ясно, че " Джи Пи Груп " се отдръпва и от огромна поръчка в София - тази за реконструкцията на релсите по маршрута на трамвай номер 5.

В публична позиция пред NOVA от " Джи Пи Груп " обясниха, че са един от най-големите данъкоплатци в последните 15 години. И настояват, че компанията им е вкарана в " измислени събития ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР