Позицията на евродепутатите по повод върховенството на закона в България

...
Позицията на евродепутатите по повод върховенството на закона в България
Коментари Харесай

Радан Кънев: Позицията на евродепутатите за върховенството на закона в България се промени

Позицията на евродепутатите във връзка върховенството на закона в България се трансформирала през последните месеци. Това съобщи пред бТВ Радан Кънев. Според него ненадейно огромна част от протичащото се у нас стига до европарламента.

" Има голям интерес от основни и авторитетни непознати медии към проблемите в България. Благодарение на напъните, които положихме, в Народното събрание е плануван спор, който е фокусиран върху проблемите на българските жители и техните свободи ", изясни евродепутатът.

Според него е допустимо поради проблемите с върховенството на закона у нас България да загуби европейски пари. Той изясни, че на 5 октомври в Народното събрание ще се разисква връзката сред еврофондовете и корупцията.

Кънев разяснява, че излаз от рецесията у нас има и той минава през оставка на кабинета. Според него страната се намира сериозна политическа и институционална рецесия, което пречи за решаването на проблемите в основни публични системи като правораздаване и опазване на здравето.

Евродепутатът назова обидни за българската политика мненията, че западноевропейски медии пишат за България против финансиране. Такава теза бе
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР