ПОЗИЦИЯна ПП Русофили за възраждане на Отечествотопо повод изгонването на

...
ПОЗИЦИЯна ПП Русофили за възраждане на Отечествотопо повод изгонването на
Коментари Харесай

Позиция на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството”

ПОЗИЦИЯ

на Политическа партия „ Русофили за възобновление на Отечеството ”

във връзка изгонването на 70 съветски дипломата

Ние, членовете на партия „ Русофили за възобновление на Отечеството ”, се разгласяваме изрично срещу изгонването на 70 съветски дипломата от България. Тези зловредни дейности на отиващото си държавно управление ще нанесат вреди на българския народ, на българската стопанска система, туризъм, на връзките сред народите на България и Русия.

Премиерът в оставка Кирил Петков разгласи, че България гони 70 съветски дипломата поради „ връзки със службите “. Доказателства, както нормално, не бяха показани.

Може би решението на западните кукловоди е не просто да лишат България от енергоресурси на преференциална цена, а да въвлекат страна във война с Русия. Защото напрежението на геополитическата площадка е огромно. Предислокацията на войски, увеличението на военната инфраструктура в Източна Европа, се пояснява от редица анализатори като приготовление на територията за спектакъл на военни дейности. Да не забравяме и думите на Нюланд за „ фронтови страни “. Съвсем намерено нас ни преглеждат като част от фронт, от боен спор!

На фона на всичко това „ българските управляващи ” в невиждан ход вземат решение да затворят вратата на дипломацията с Русия, шумно, с ритник. Водейки ни малко по малко към какво? Към парещ спор?

Нека да напомним, че ловът на „ шпиони ” в България стартира на 9 септември 2019 година с ареста на 16 души от управлението на Национално Движение Русофили. До сегашния миг нито по това дело, нито по идващите не са показани никакви доказателства.

Случилото се е политическо деяние с дълготрайни последици.

Призоваваме всички родолюбиви българи да вземат присъединяване в националния протест митинг „ България не желае война против Русия! ”, който ще се организира на 30 юни 2022г. от 18:00 часа пред храм-паметника „ Александър Невски ”.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР