Позиция на ВМРО Пловдив:Риторични въпроси, касаещи Соломон Паси и публикацията

...
Позиция на ВМРО Пловдив:Риторични въпроси, касаещи Соломон Паси и публикацията
Коментари Харесай

ВМРО Пловдив за искане на Соломон Паси: Груба гавра!

Позиция на Вътрешна македонска революционна организация Пловдив:

Риторични въпроси, касаещи Соломон Паси и обявата му в Twitter от 21 март, посредством която приканва да бъде кастриран лъвът, който е знак на България, т.е. достолепието му да бъде отнето, да бъде подложен на колене, обезкървен, като по този метод Родината ни бъде унизена и заличена.

Груба подигравка, безпардонно опозоряване на български народен знак и потъпкване на българщината! Всяка сходна провокация, целяща варварско посягане върху българските национални светини и полезности би трябвало да бъде заклеймявана и категоризирана като национално изменничество с всички планувани от закона последици. Нека се знае, че лъвът може и да е задремал или да се прави на подобен, само че още не е скопен!

Между другото това са концепциите на трансхуманизма и джендаризма, да се скопява наред и да няма  полове и детераждане.

Ако езикът на омразата, на филството и фобството разцъфтяват, това се дължи основно поради безпардонността, арогантността и бездарието на локалните подлоги и трафиканти на непознато въздействие. Затова би трябвало да бъдат анатемосвани постоянно когато еякулират прибързано.

Как ще реагират Байдън,Шварценегер и Херо Мустафа, които осквернителят на българщината  Паси е тагнал в обявата си, в случай че апела е да се оскубе перушината и да се опърли белоглавия орел, с цел да се свари пилешка чорба за бедстващото спокойно население в Украйна?

Казват, че когато Господ желал да накаже някого, първо му вземал акъла. Всъщност мнозина политици се държат като мародери със личната си чест. А Соломон Паси  се самоуби обществено и ритуално, още когато изтърси мерзката си фраза " Майната му на православието “ – още по-мерзка и поради това, че бе произнесена от евреин, роден от българска майка. Можем да предположим каква ще е идната му словесна полюция: " Майната му на българския народ “.

Само преди броени дни, на 10 март отбелязахме Деня на спасяването на българските евреи и почетохме паметта на жертвите на Холокоста. Преди да тегли майната на православието, като обругава толкоз цинично една вяра и да приканва за кастрация на българския лъв, дано Соломон Паси да си напомни, че с помощта на твърдата си позиция през Втората международна война в прорез с всички европейски страни, с чест и достолепие България избавя 50 000 евреи от депортация в лагерите на гибелта. Митрополитите Стефан и Кирил от Светия синод на Българската православна черква и целият български народ имат съществена заслуга за спасяването на българските евреи.

Quo vadis, Соломоне?
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР