Позиция на ПП Русофили за възраждане на Отечеството по

...
Позиция на ПП  Русофили за възраждане на Отечеството по
Коментари Харесай

Позиция на ПП „ Русофили за възраждане на Отечеството"

Позиция на Политическа партия „ Русофили за възобновление на Отечеството " във връзка на усложняването на геополитическата обстановка

Вчера, след оповестяването на частична готовност в Русия; след оповестяването на референдуми за присъединение към Русия на територии на Украйна; след действителната заплаха от пълномащабна война сред Русия и Запада; след действителната опция за включване и на други велики сили в спора, което може да трансформира войната в световна;

Ние, членовете на Политическа партия „ Русофили за възобновление на Отечеството " показваме своята изключителна паника както към невероятните опасности пред човечеството, по този начин и към адекватността на държанието на българските политици във връзка с трагично комплицираната и рискова геополитическа обстановка.

След броени дни ще приключат парламентарните избори в България. Познавайки родната политическа действителност си даваме сметка, че в Парламента ще се оформи болшинство, което ще заявява евроатлантическа честност и подготвеност да служи на НАТО и на днешните ръководители на Европейски Съюз. Опасността, за която предизвестяваме от години, за замесване на България във война, е действителна и напълно близка - тя чука на вратата ни. Ние сме уверени, че вярната позиция на България; позицията, която дава отговор на нашите национални ползи, изрично е неутралитет по отношение на разразилия се и нарастващ спор.

Скъпи гласоподаватели, без значение от вашата политическа и обществена ориентировка, призоваваме ви да подкрепите не просто партии и обединения, а полезности, схващане за положително и зло, чувство за сигурност и неволя.

Подкрепете със своя глас Мира!

Подкрепете оптималната раздалеченост на България от съответния геополитически спор! Това е допустимо, макар участието ни в НАТО и Европейски Съюз!

Призивът ни основно е към тези, които се двоумят по какъв начин да гласоподават или са решили да не гласоподават - подкрепете тези политически сили, които издигат Мира като съществена полезност, без значение дали имат късмет да влязат в Парламента или не!

България се нуждае от носители на Мира! Дайте опция на такива сили да укрепнат и в близко бъдеще да бъдат политически фактор за вероятната рационална орис на България!

21.09.2022

гр. София
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР