ПОЗИЦИЯ НА НАЦИОНАЛНИЯ НАЦИОНАЛЕН ИЗПЪЛНИТЕЛЕН СЪВЕТ НА ПП МИРАктивното взаимодействие

...
ПОЗИЦИЯ НА НАЦИОНАЛНИЯ НАЦИОНАЛЕН ИЗПЪЛНИТЕЛЕН СЪВЕТ НА ПП МИРАктивното взаимодействие
Коментари Харесай

ПП МИР: Можем отново да си затворим очите или да отхвърлим властта

ПОЗИЦИЯ НА НАЦИОНАЛНИЯ НАЦИОНАЛЕН ИЗПЪЛНИТЕЛЕН СЪВЕТ НА Политическа партия МИР
Активното взаимоотношение сред централната и локалната власт в Република България във връзка с обезпечаването на равни обществени грижи за всички български жители, без значение от техния етнически генезис, би трябвало да бъде съществена задача на всяка управническа стратегия.
Това се споделя в позиция на Политическа партия МИР по отношение на митингите и напрежението в Габрово.
Оправдаването на невъзможността да се извърши тази задача с грешките на предходните властимащи е симптом за управническо изтощение. Това ни демонстрираха през днешния ден централната и локалната власт в Габрово. Апелът им за мир е молба да бъде пожалено умишленото им безучастие и отвод да се огледа в дълбочина на казуса за общественото неравноправие.
Националният изпълнителен съвет на Политическа партия МИР показва безпокойството си от настъпилите безмирици късно нощес в Габрово, като осъждаме проявата на експанзия.
В същото време поддържаме гнева на българските жители, които възроптават против лицемерието на властимащите и следващият им опит да потушат неодобрението към управническите им способи.
Настъпва стадий от демократичното развиване на България, в който е значимо да определим цената, която би трябвало да платим, с цел да осигурим стабилността на взаимоотношенията сред етническите групи, които съставляват нацията ни.
Можем да си затворим за следващ път очите пред несправедливостта, с цел да осигурим измамлив мир и да продължим да показваме гнева си против самите себе си или да отхвърлим властта, която ни държи разединени, с цел да опитаме да решим общите си проблеми.
" Случаят в Габрово е тъжно, само че разумно продължение на случая във Войводино, който демонстрира едно - безсилието на страната и общината да реши казуса с престъпността, както с просветителни и превантивни ограничения, по този начин и със средствата на силите на реда за запазване на реда. Заявката от преди 10 години, че многото чиновници на Министерство на вътрешните работи, попаднали в редиците на ГЕРБ ще пречупят гръбнака на престъпността в България, се оказаха освен мит, само че и потвърди безсилието на ръководещите ". Това сподели ръководителя на Политическа партия МИР и общински консултант в София инж. Симеон Славчев.
Политическа партия МИР показва своята поддръжка към провеждането на мирни митинги против несправедливите дейности на държавното управление във връзка с общественото тъждество и спазването на законите от всички български жители.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР