Позиции за служители в колцентър и продавач-консултанти са сред най-предлаганите

...
Позиции за служители в колцентър и продавач-консултанти са сред най-предлаганите
Коментари Харесай

Компания търси 40 служители за кол център във Варна

Позиции за чиновници в колцентър и продавач-консултанти са измежду най-предлаганите на пазара на труда във Варна през миналата седмица, оповестиха от Дирекция " Регионална работа по заетостта ", представени от " Фокус ".

Компания търси да наеме над 40 чиновници за информиране на клиенти по телефон или на електронната поща. Изискването е претендентите да владеят немски език.

През тази седмица във Варна се търсят и разработчици на програмен продукт и софтуерни приложения и анализатори. Предлаганото заплащане за тази позиция е в размер на съвсем 1300 лв.. Задължително условие е претендентите да владеят британски език.

И през тази седмица продължава търсенето на фрагменти в областта на хотелиерството и ресторантьорството. Сред оповестените свободни позиции близо 10 са за салонни шефове, търсят се също бармани, сервитьори, камериери, готвачи и служащи в кухня. Няколко десетки са и оповестените свободни места за продавач-консултанти и касиери. В някои от обявите е посочено като условие владеенето на британски, немски и съветски езици.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР