Позитивни пророчества, които крият от нас – От постоянните пророчества

...
Позитивни пророчества, които крият от нас – От постоянните пророчества
Коментари Харесай

Позитивни пророчества, които крият от нас

Позитивни пророчества, които крият от нас – От непрекъснатите пророчества за катаклизми и края на света се основава усещане, че човечеството в действителност желае и чака да се случи някаква  ужасна злополука.

Кои са хората, които пишат тези прогнози? Кой популяризира тези клюки за сякаш произшествия, които в действителност не се случват? И с какво желание?

Добре знае се, че хората се манипулират по-лесно, когато се опасяват. Техните ниски трептения и боязън им пречат да разпрострат цялостния си капацитет.

Пророчествата на толтеките споделят, че има същества, които не желаят да се събудим от съня, в който се намираме. Земетресения, вулканични изригвания и други произшествия постоянно е имало и евентуално постоянно ще има.

Но това не значи, че светът ще свърши. Има и доста положителни предсказания, за които не се загатва нищо. Ето някои от тях.



Човечеството няма да бъде унищожено от Апокалипсис.

Маите имат доста пророчества, които не се разясняват, тъй като предсказват позитивно бъдеще, те в никакъв случай не приказват за края на света. Мнозина имаха вяра, че до края на 2012 година всичко ще свърши. Но за маите това е единствено краят на календара, както за нас е на 31 декември. Експерти от цялостен ​​свят се възхищават на удивителните инженерни знания на това племе, както и на астрономическите, математическите и физическите им познания. Техният календар, синхронизиран със Слънцето, Луната, Земята и Вселената, е по-точен от сегашния ни календар. Те споделят, че Земята се движи по елипсовидна орбита към Слънцето и дружно с него към центъра на Галактиката, като най-близката до центъра на Галактиката област назовават „ ден “, а най-отдалечената част – „ нощ “. Това са галактическият „ денонощно ” на Земята. Казват, че преходният интервал продължава 20 години и го назовават ​​ “време без време “, когато настъпват огромни промени. Това е времето, в което живеем в този момент.

Маите ни дават вяра, тъй като ни споделят, че след години на тъга ще пристигна време, когато страхът ще свърши и най-сетне ще осъзнаем кои сме.

Толтеките са антично племе в Мексико. Тяхното езотерично познание се култивира от потомство на потомство. Въпреки че античните пророчества са скрити от епохи, те предсказват, че ще пристигна време, когато ще се върне мъдростта на хората. Дон Мигел Руис, който е осведомен с доктрината на толтеките, споделя, че има четири пророчества. Първото приказва за раждането на Слънцето и съгласно него: „ Хората ще познаят кои са в действителност “. Второто гласи, че „ Хората ще се разсънят от съня си. Трябва да осъзнаем, че сънуваме и едвам тогава можем да се събудим. ” Третото знамение гласи, че „ Интуицията ще управлява живота ни “. И четвъртото, че „ Любовта ще сътвори небето и земята “.

На един от сеансите на медиума Аурелио Мехия, създание, пророкуващо с негова помощ, споделя в действителност забавни неща. Той споделя: „ Всичко ще се промени, краят на света е неистина, смяната на света е почнала от дълго време – и вътрешната сила на Земята се трансформира. Няма начало и край, всичко се трансформира, всичко е сила. Няма да има гибел и хората ще бъдат свободни. Всички ще се преобразят, никой няма да остане на открито. Само водачите, ще доближат други равнища. Тези, които желаят да ръководят света, са на загуба. Ето за какво има толкоз доста комплициране.

Трансформацията на силата на планетата визира и животните и растенията, само че не би трябвало да се опасяваме. Винаги е имало бедствия, само че в този момент ги демонстрират по малкия екран и ги употребяват, с цел да въздействат на популацията. Смъртта не е нито добра, нито неприятна. Това е смяна. Трябва да се радваме на сегашното и на това, което имаме. ”

Пророк Йоан Йерусалимски разказва сегашното с огромна акуратност, макар че не е толкоз прочут като Нострадамус. Той е роден във Франция преди повече от хиляда години. Неговите пророчества са подбудени от глас, който управлява ръката му и пророкува промени за нашето време. Тези пророчества се съдържат в ръкопис от две елементи. Първата споделя за събития от 2000 година насам, а втората – за това, което ще се случи в средата на хилядолетието.

Във втората част се споделя: „ Хората най-сетне ще отворят очите си. Те към този момент няма да бъдат затворени в главите си или в градовете си. Ще могат да виждат от единия край до другия и да се схващат. Ще знаят, че това, което удря един, наранява различен. Хората образуват едно тяло и всеки е част от него. Ще има език, който всички приказват. Те ще поддържат връзка между тях, тъй като мозъците им ще бъдат толкоз отворени, че ще получават всички известия и фантазиите ще бъдат споделени. “

По-нататък той споделя: „ Човекът ще проникне в тайните, които имат античните богове и ще отваря една след друга врати, водещи към лабиринта на Новия живот. Създаден със силата на бълбукащ извор, индивидът ще преживее второ раждане и тогава ще бъде разгласен краят на времената на варварството. Ще стартират щастливи дни. Земята ще бъде като градина. Всеки ще лекува себе си и другите. Човекът ще знае, че всички живи същества са носители на Светлина и изискват почитание. Той към този момент няма да се опасява от личната си гибел, тъй като е живял няколко живота и ще знае, че Светлината в никакъв случай няма да угасне. Междувременно би трябвало да живеем в сегашното, с всичко положително, само че и с всичко неприятно. Кой знае какво е животът – може би е единствено сън.

Източник: Труд
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР