Позитивната нагласа е нещо прекрасно, но тя не може да

...
Позитивната нагласа е нещо прекрасно, но тя не може да
Коментари Харесай

11 положителни утвърждения, които ще ви накарат да се почувствате по-добре

Позитивната настройка е нещо прелестно, само че тя не може да бъде поддържана постоянно. Има моменти, в които човек просто се усеща по-унил, нерешителен, печален и нерешителен. Именно в тези моменти е хубаво да имаме прийом, посредством който още веднъж да добием убеденост в себе си и личните си сили, което ще ни накара да се почувстваме по-добре.

Положителните утвърждения са нещо, с което може да „ обучим “ себе си – да променим към този момент основана настройка, която ни пречи. Много хора употребяват позитивни утвърждения, повтаряйки ги всеки ден. По този метод те усъвършенстват увереността си и развиват съпричастност и приемливост към разликите на другите, което единствено по себе си е доста скъпо. Вижте 11 позитивни утвърждения, които ще ви накарат да се почувствате по-добре:
„ Избирам да бъда щастлива “
Днес е нов ден и имате опцията да го започнете с друга настройка. Да извършите други избори, които да ви доведат до по-добри резултати. В живота се случват неприятни неща и множеството от тях не зависят от нас. Единственото, върху което имаме надзор, е методът, по който реагираме на протичащото се. Да бъдете щастливи е умишлен избор – да виждате положителното, даже където има доста неприятно. Да оценявате уроците на компликациите, през които преминавате.

„ Аз съм това, което би трябвало да бъда “
Приемете всяка част от себе си такава, каквато е. Не се сравнявайте с другите, тъй като въпреки хората да си приличаме, в действителност всеки е неповторим самичък по себе си. Искайте да се променяте, единствено с цел да усъвършенствате себе си, а не с цел да копирате някой различен.
„ Хората не дефинират коя съм “
Никой не може да бъде харесван от всички останали и това е изцяло обикновено. Не позволявайте отрицателното мнение на другите да ви повлиява и да понижава вашата самокритика. Вие не сте това, което другите споделят и мислят за вас.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР