„Поздравяваме Нета и Израел за победата. На финала пяхме с

...
„Поздравяваме Нета и Израел за победата. На финала пяхме с
Коментари Харесай

Equinox: Пяхме с цялата си душа

„ Поздравяваме Нета и Израел за успеха. На финала пяхме с цялото си сърце и душа, оставихме част от себе си на тази сцена. Българската диря в състезанието продължава да е ярка. Горди сме, че България имаше един от най-стойностните музикални планове на „ Евровизия” тази година ". Това обявиха изпълнителите от „ Equinox” преди да отлетят от Лисабон, където останаха 14-и в конкуренцията в "Евровизия ".

Довечера група „ Equinox” се завръща в България.

Кои са "Equinox " - нашите представители на "Евровизия "

ВИЖТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА "ЕВРОВИЗИЯ " 2018 - СНИМКИ

63-ото издание на песенния конкурс тази нощ бе извоювано от израелската ария „ Toy” в осъществяване на Нета Барзилай, която ще заведе „ Евровизия” в Израел идната година. България завоюва две специфични оценки - композиторската премия "Марсел Безансон " за най-хубава ария и премия за най-хубаво снимане на театралната изява на „ Equinox”.

ВИЖТЕ ПОБЕДИТЕЛКАТА НЕТА БАРЗИЛАЙ ОТ ИЗРАЕЛ - СНИМКИ

"Благодарим на всички българи за поддръжката, на „ Symphonix International” за впечатляващата ария, на Българска национална телевизия за шанса и реализацията на българското присъединяване. Най-важното е, че оставаме дружно и скоро ще можем да споделим повече подробности”, обявиха изпълнителите.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР