Поздравявам правителството, че вчера се разбраха и достигнаха до разумни

...
Поздравявам правителството, че вчера се разбраха и достигнаха до разумни
Коментари Харесай

Пеевски поздрави правителството, че се е разбрало с протестиращите земеделци

Поздравявам държавното управление, че през вчерашния ден се схванаха и доближиха до рационални решения и двете страни, сподели депутатът от пред публицисти в Народното събрание във връзка вчерашната среща на премиера и министъра на финансите с представители на протестиращите аграрни производители.

Той изрази вяра, че ще изчистят, каквото има, и през днешния ден ще подпишат документ. 

На въпрос за желанията на „ за България “ да внесат предложение да се върне възбраната за импорт от Украйна, Пеевски сподели, че всеки има право да прави своята политика. каквото има, го гласоподава към този момент, добави той.

Попитан каква е повода Хасан Азис да не бъде към този момент претендент за кмет на Кърджали след 20 години на поста, сподели, че постоянно би трябвало обновяване, предава Българска телеграфна агенция. Благодаря на господин Азис за това, което е направил, и, уповавам се, новият кмет да продължи и да направи по-добри неща за Кърджали и да надгражда, добави той. Пеевски отхвърли да има " втори проект " в тази промяна.

По мотив думите на водача на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за присъединяване на в ръководещата коалиция, Пеевски разяснява: " Коалиция няма, както виждате ". Те работят дружно по избрани тематики, ние също ги поддържаме по избрани тематики, уточни той. Самите те споделят, че нямат коалиция, добави депутатът.  

Стабилизиращата роля на никой не я отхвърля, означи Пеевски. Всичко го вършим, тъй като това е едно евроатлантическо държавно управление и това е вярното за България, сподели депутатът от.  

Относно измененията в Конституцията, Пеевски разяснява, че всичко по тематиката е изчистено, на 6 октомври ще има първо гласоподаване, а на 6 декември – второ гласоподаване.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР