Поздравявам правителството, че вчера се разбраха и достигнаха до разумни

...
Поздравявам правителството, че вчера се разбраха и достигнаха до разумни
Коментари Харесай

Пеевски поздрави правителството за разговора със земеделците

Поздравявам държавното управление, че през вчерашния ден се схванаха и доближиха до рационални решения и двете страни. Това съобщи Делян Пеевски от Движение за права и свободи.

" Доколкото разбрахме министър-председателят Денков и финансовият министър би трябвало да подпишат документ с протестиращите. Нека да го забележим през днешния ден и ще го разясняваме ", добави Пеевски.

Относно предлагането на Корнелия Нинова да се върне възбраната за импорт от Украйна Пеевски разяснява, че всеки има правото да прави своя политика.

“ДПС каквото имаше да гласоподава, го направи към този момент ” , сподели още Пеевски.

Относно промяната на претендента на Движение за права и свободи за кмет на Кърджали след 20 години на поста Пеевски акцентира, че постоянно би трябвало да има обновяване.

“Благодаря на господин Азис за това, което е направил толкоз време, въпросът е новият кмет да надгражда. Втори проект в тази промяна няма ”, съобщи депутатът от Движение за права и свободи.

Пеевски също изясни, че коалиция с ГЕРБ и ПП-ДБ няма .

“Стабилизиращата роля на Движение за права и свободи никой не я отхвърля, виждате Иванов и Борисов го споделиха. Всичко вършим, тъй като това е едно евроатлантическо държавно управление и това е вярното за България ” , съобщи Делян Пеевски.

Депутатът разясни, че всичко е изчистено по тематиката с конституционните промени.

“На 6-ти октомври ще е първо гласоподаване, декември ще бъдат идващите гласувания и измененията ще бъдат признати ” , добави Делян Пеевски. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР