Поздравленията за залавянето на кокаина не са за мен, а

...
Поздравленията за залавянето на кокаина не са за мен, а
Коментари Харесай

Шефът на Вътрешна сигурност в МВР с подробности за кокаина в Студентски град и полицаите, от другата страна на закона

Поздравленията за залавянето на кокаина не са за мен, а за Министерство на вътрешните работи, управлението на Министерство на вътрешните работи и министъра, който сподели, че има предпочитание да се оправи с тез ракови формирания в обществото. Бих споделил, че те ще не престават в този дух и ще предотвратяват продажбата на кокаин в България.

Това съобщи в предаването "Неделята " по Нова телевизия шефът на Вътрешна сигурност в Министерство на вътрешните работи основен комисар Стефан Банков във връзка арестуваните над 300 кг кокаин на стойност към 100 милиона лв. в "Студентски град ".

Той добави, че не може да разяснява опиатите, само че е несъмнено, че част от него е щяла да остане в страната. „ Вътрешна сигурност работи и прави инспекция, като бих споделил, че обществото може да чака резултати в най-скоро време във връзка с подкрепяне на следствието по отношение на кокаина”, сподели още Банков.

Горещи разкрития за планове 300 кг. кокаин в "Студентски град "

Утре се чака да стане ясно и какво ще се случи с проверяващите служители на реда от граничен пункт „ Калотина”, арестувани по сигнал за искане на подкупи. Първоначалната информация беше, че те са ги желали от името на магистрати. Директорът на Вътрешна сигурност в Министерство на вътрешните работи изясни, че това е честа процедура, само че данни за действително забъркани магистрати няма.

Още шокиращи разкрития за служителите на реда с Viber групата!

Гл. комисар Банков разяснява и тематиката за служителите на реда с Viber групата. „ Ние не сме в пълномощие да затворим такава група. Участниците обаче към този момент не я употребяват. Такъв тип кореспонденции в действителност могат да оказват помощ на сътрудниците. Въпросът е, че някой е решил да злоупотреби с задачата й. Проверяват се 5 Областни дирекции. Някои от пътните служители на реда, които са взели участие би трябвало да чакат арести”, съобщи Банков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР