Поздравления за вашия избор като председател, г-н Рашидов. Аз се

...
Поздравления за вашия избор като председател, г-н Рашидов. Аз се
Коментари Харесай

Асен Василев за избора на председател на НС: Това, което се случи, е срам, сложихме една фасада

Поздравления за вашия избор като ръководител, господин Рашидов. Аз се веселя, че към този момент имаме ръководител и ще работим. Ние обявихме, че ще сме градивна съпротива и действаме като такава.

Това съобщи един от съпредседателите на " ", откакто депутатите избраха Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание.  

" Ние издигнахме претендент, само че откакто видяхме, че не събира поддръжка го оттеглихме. Поискахме 15-минутна отмора, с цел да решим дали да гласуваме " срещу " или " въздържал се ". Поискахме 15-минутна отмора, с цел да тестваме какво е отношението към опозицията в този парламент. За съжалени видяхме, че отношението към опозицията в този парламент е - болшинството прави каквото си желае. Това го изрече господин Рашидов. Затова гласувахме " срещу ", разкри. 

" Има причина три дни да избираме ръководител. Тя е, че не се разрешава да се изкава друго мнение. Това, което се случва в Народното събрание, е позор. Ние днес  сложихме и избрахме една фасада, която да прикрие нашата неспособност да реализираме единодушие. За някои това е стъпка напред, само че аз не съм сигурен, че не е стъпка обратно. Следващият път отново ще сложим фасада, само че не съм сигурен, че по този начин ще решим проблемите ", приключи. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР