Поздравления за служебния кабинет и новината за детска национална болница,

...
Поздравления за служебния кабинет и новината за детска национална болница,
Коментари Харесай

Борис Радев: Това, което се случва с детската болница е позор

Поздравления за служебния кабинет и новината за детска национална болница, само че съгласно мен огромният въпрос е за какво чак в този момент се задвижва процеса. 

Това разяснява пред Нова тв режисьорът Борис Радев. 

Може ли от 2004 година до 2022 година ние да имаме единствено един имот. Става дума за нашите деца. И след това се чудят политиците за какво хората стават все по-апатични на избори. Това е позорно! Позорно е и за нашето общество, че се позволява въобще сходно мотаене и сходно бавене. Как е допустимо толкоз години да се приказва за болница, а нищо да не се прави. Вчера беше Деня на националните будители и си припомням за Стояно Марчевски, който през 1922 година е министър на просвещението в кабинета на Стамболийски. България излиза от Първата международна война като страна, изгубила войната и заплаща големи репарации. Този министър в границите на 3 години построява 1115 учебни заведения. А нашето модерно демократично общество от 20004 година до през днешния ден има единствено едно парцелче, разяснява той.

Чудя се политиците за кого мислят, на чия страна са. Браво, отделиха господата едно парцелче за българските деца, приключи той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР