“Поздравления, България! Ти ни даде невероятно талантливата и смела Мария

...
“Поздравления, България! Ти ни даде невероятно талантливата и смела Мария
Коментари Харесай

Саша Барън Коен: Поздравления, България! Ти ни даде невероятно талантливата и смела Мария Бакалова

“Поздравления, България! Ти ни даде необикновено надарената и смела Мария Бакалова, която е биещото сърце в “Борат 2 ”. Толкова сме разчувствани за твоята, която влиза в историята ”. Това написа в Instagram артистът Саша Барън Коен. Той е екранният татко на Тутар, в чийто облик влиза Бакалова в лентата, напомня.
Тя е първата българка, която получава номинация за най-престижната статуетка в света на киното, освен това в една от най-популярните категории - за поддържаща женска роля. Конкуренцията ѝ по никакъв начин не е дребна, като тя ще би трябвало да надвие Глен Клоуз.
 Мария Бакалова с номинация и от БАФТА Мария Бакалова с номинация и от БАФТА
Българската актриса Мария Бакалова получи номинация и от Британската кино академия. Основните кандидати на БАФТА бяха оповестени от а...
За Бакалова “Борат 2 ” е първата продукция, с която добива международен триумф, само че надали ще е последната, без значение, че може и да не завоюва “Оскар ”. В момента тя е в Лондон поради фотосите на игралния филм “Балонът ”, в който си партнира с Дейвид Духовни и Педро Паскал. Другите актриси в категорията за най-хубава поддържаща женска роля са Аманда Сейфрид, Оливия Колман и южнокорейката Юн Юх-джунг.
Саша Барън Коен също е измежду номинираните. Той ще се състезава за най-хубава поддържаща мъжка роля, само че не поради “Борат 2 ”, а поради присъединяване си в “Процесът против Чикаго 7 ”. Антъни Хопкинс, Гари Олдман и Франсис Макдорманд са единствено дребна част от имената на актьорите, които ще се включат онлайн от домовете си в церемонията по награждаването, която е на 26 април.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР