Поздрав за празника отправиха и българските политици. Лидерите на основните

...
Поздрав за празника отправиха и българските политици. Лидерите на основните
Коментари Харесай

Българските политици с поздрав за Трети март


Поздрав за празника насочиха и българските политици. Лидерите на главните парламентарни групи честитиха 3 март.

На страницата на Българска социалистическа партия водачът й прикани за реверанс пред подвига на „ хилядите саможертвеници в Руско-турската освободителна война “. В поздравлението Корнелия Нинова означи националната принадлежност на всички бойци от съветската войска, застанали до български опълченци.



В профила си във „ Facebook “ Слави Трифонов подсети, че на 3 март 1878 година истината е единствено една. Лидерът на " ИТН " означи, че през днешния ден доста хора ще се упражняват " чисто конюнктурно политически ".



Съпредседателят на „ Демократична България “ Атанас Атанасов означи Освобождението на България пред паметника на опълченците в София и ги назова „ предният отряд в борбата за нашата независимост “.



" Честит празник! " - написа ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов в обществената мрежа.



Според ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ е значимо „ всеки човек да си сложи въпроса дали прави нужното за запазването на мира “.

А водачът на „ Възраждане “ сподели, че към момента идеалът на Трети март не е сбъднат, а той е България да бъде свободна, самостоятелна и обединена страна.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР