Поздрав към своите колеги по случай празника на здравния работник

...
Поздрав към своите колеги по случай празника на здравния работник
Коментари Харесай

Ректорът на Медицинския университет във Варна с поздрав към своите колеги

 Поздрав към своите сътрудници по случай празника на здравния служащ насочи и проф. доктор Валентин Игнатов, д.м., ректор на Медицински университет " Проф. доктор Параскев Стоянов “-  Варна.

Уважаеми сътрудници,

За мен е наслаждение и чест да Ви поздравя във връзка 7-ми април – деня на здравният служащ.

Всеки човек носи в сърцето си вяра и религия към хората в бели престилки. Всеки пациент е признателен на лекарите, върнали му здравето. Всички ние, свързани професионално да се грижим и съхраняваме тази най-висша човешка полезност, знаем какъв брой старания, умения и висока отговорност изисква това.

В тежкото време, в което се намираме през днешния ден, точно здравните служащи са тези, с помощта на които резервираме вярата и вярата за утрешния ден. Днес хората, смирени пред световната пандемия, ясно регистрират, че точно здравните експерти са актуалните герои, които със познания и умения, напрегнато, старания и жертвоготовност се борят всекидневно за човешкото здраве и живот. Медиците през днешния ден са мобилизирали силите си без закрепено работно време, отмора и пауза, тъй като имат предопределение! Призвание, за което се изисква огромно сърце и доста обич!

Благодаря Ви, че посредством вашите дейности на същински експерти, затвърждавате доверието към здравната специалност и утвърждавате престижа към цялото съсловие. Желая на всички здраве, оптимизъм и религия, с цел да можем да продължим да се борим за поддържането на първокласен живот на пациентите и запазване здравето на нацията ни.

Честит празник!

Проф. доктор Валентин Игнатов, д.м.

Ректор на Медицински университет

" Проф. доктор Параскев Стоянов “-  Варна
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР